Δείτε real-time όλες τις hacking επιθέσεις που γίνονται στον κόσμο!

25 Ιουνίου 2014

Η Norse, μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ασφάλειας των υπολογιστικών συστημάτων, δημιούργησε έναν on-line hacking χάρτη, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα σε όλους του χρήστες να παρακολουθήσουν real-time τις κυβερνοεπιθέσεις που συμβαίνουν
σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου! Μάλιστα, ο εν λόγω hacking χάρτης απεικονίζει το σημείο από το που ξεκινάει η επίθεση και που καταλήγει (δηλαδή ποιος είναι και που βρίσκεται ο στόχος)!

Όλοι γνωρίζουμε ότι η αλματώδης ανάπτυξη που γνωρίζει το Internet τα τελευταία χρόνια, δημιούργησε παράλληλα περισσότερες ανάγκες στον τομέα της διαδικτυακής ασφάλειας. Ως γνωστόν, κάθε μέρα σημειώνονται εκατομμύρια hacking επιθέσεις, καθώς οι hackers επιχειρούν να τρυπήσουν τα firewalls και να κάμψουν τις ψηφιακές αντιστάσεις οργανισμών, on-lineυπηρεσιών και  επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Ο συγκεκριμένος λεπτομερής χάρτης παρουσιάζει επίσης μία σειρά από στοιχεία που σχετίζονται με την κάθε επίθεση, όπως την IP του επιτιθέμενου, την ώρα και τον τύπο της επίθεσης κ.α. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, υπολογίζεται ότι οι hackers προσπαθούν να διαπεράσουν την προστασία του αμερικανικού Πενταγώνου περίπου 10.000.000 φορές την ημέρα, ενώ το Facebook το 2011 δεχόταν περίπου 600.000 hacking επιθέσεις σε ημερήσια βάση. Με βάση τα όσα απεικονίζονται στον real-time hacking χάρτη της Norse, τις περισσότερες επιθέσεις δέχονται οι Η.Π.Α., ενώ η χώρα με τους περισσότερους hackers είναι η Κίνα.
Για να πάρετε μία γεύση από τον live hacking χάρτη δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ!Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger