Samsung Galaxy Note 4: Επιβεβαιώνεται έμμεσα η ύπαρξη QHD οθόνης

17 Ιουνίου 2014

Οι QHD οθόνες είναι μια νέα μόδα που επιβάλλει η εποχή μας ακόμη με την Samsung να ετοιμάζεται και αυτή να μπει στον χορό. Έτσι σύμφωνα με φήμες που αυτή την φορά έρχονται μέσω της Ινδικής ιστοσελίδας Zauba, η οποία καταγράφει εισαγωγές
και εξαγωγές εταιριών στην χώρα, γίνεται γνωστό ότι ένα νέο μοντέλο, το Samsung SM-N910A, δηλαδή το νέο Galaxy Note 4, έχει εντοπιστεί στις νέες καταχωρίσεις των Ινδών και επιβεβαιώνεται η ενσωμάτωση οθόνης των 5.7 ιντσών για την οποία προηγουμένως υπήρξαν ισχυρισμοί ότι θα φέρει ανάλυση 2560x1440pixels. Το ίδιο επιβεβαιώνει και ένα User Agent Profile που βρέθηκε στην επίσημη σελίδα της Samsung.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, μια νέα φήμη έκανε τον δικό της γύρω στο διαδίκτυο και έκανε λόγο για δύο εκδόσεις της συσκευής, μία κανονική και μία με κυρτή οθόνη OLED.

Τα βλέμματα και οι σκέψεις όλων είναι στην φετινή IFA 2014 που πραγματοποιείται στις αρχές αυτού του Φθινοπώρου και η αγωνία κορυφώνεται για το τι ετοιμάζει να παρουσιάσει η Samsung, μια και εκτός του Note 4 ίσως δούμε τότε και το νέο Galaxy F. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger