Samsung Galaxy Note 4: Έκδοση και με κυρτή οθόνη; (φήμες)

14 Ιουνίου 2014

Δεν έχει περάσει πολύ από τότε που σας μεταδώσαμε την είδηση ότι το Samsung Galaxy Note 4 αναμένεται να έρθει σε 2 εκδόσεις με την βασική διαφορά τους να έγκειται στους διαφορετικούς επεξεργαστές τους και νέες φήμες προερχόμενες από τη Νότια Κορέα
συμπληρώνουν ότι η εταιρία ετοιμάζεται να εφοδιάσει την μία από τις δύο εκδόσεις του Note 4 με κυρτή οθόνη τύπου AMOLED. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για τέτοιες φήμες, με τις πληροφορίες να έρχονται από τοπικό συνεργάτη της Samsung.

Λέγεται ότι η έκδοση με αυτή την κυρτή οθόνη θα προορίζεται για συγκεκριμένες αγορές, ενώ η δεύτερη έκδοση με κανονική επίπεδη οθόνη θα είναι ευρέως διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο. Και τα δύο μοντέλα αναμένονται να παρουσιαστούν με κάθε επισημότητα στην επερχόμενη έκθεση IFA 2014 στο Βερολίνο μεταξύ 5 και 10 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα με το Galaxy Note 4, φήμες υπάρχουν πως η Samsung θα αποκαλύψει και τα έξυπνα γυαλιά της, ένα νέο της ανταγωνιστικό προϊόν έναντι των Google Glass που βάση φημών η επικρατέστερη ονομασία είναι Samsung Gear Glass.

Οι αποκαλύψεις θα γίνουν τον Σεπτέμβριο στην IFA, οπότε λίγους μήνες υπομονή για να τα μάθουμε όλα. 

[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger