Samsung: Διέρρευσε για άλλη μια φορά το Galaxy S5 Prime

09 Ιουνίου 2014

Μέσω νέας φωτογραφίας που δημοσίευσε ο γνωστός leaker @evleaks, έχουμε για πρώτη φορά μια «ξεκάθαρη» εικόνα από το αναμενόμενο Samsung Galaxy F, γνωστό και ως Galaxy S5 Prime/S5 Dx. Πρόκειται για την premium εκδοχή του γνωστού μας Samsung Galaxy
S5, αποτελούμενη από μεταλλικά στοιχεία και ειδική κατεργασία, που αποπνέει πολυτέλεια και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το Samsung Galaxy F (G906) θα διαθέτει ελάχιστα μεγαλύτερη διαγώνιο οθόνης και υψηλότερη ανάλυση οθόνης, ορίζοντας τις τιμές τους στις 5,2 ίντσες και ανάλυση QHD, όπως ακριβώς το LG G3. Τις λειτουργίες του «ξεχωριστού» smartphone θα φέρνει εις πέρας το SoC SnapDragon 805, χωρίς όμως να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τους χρονισμούς του, ειδικά για τη συσκευή αυτή. Επιπλέον, θα διαθέτει ακόμη πιο γρήγορο δέκτη LTE δικτύων, με ταχύτητες που αγγίζουν τα 225 Mbps. Στα της εμφάνισης τέλος, θα διαθέτει μεταλλικά στοιχεία στο πίσω μέρος, αλλά και πλαστικά μέρη που, μέσω ειδικής επεξεργασίας, θα θυμίζουν δέρμα. 

Όπως αναφέρουν πηγές, η συσκευή βρίσκεται στην Ινδία για δοκιμές που θα κρίνουν την τελική έγκριση κυκλοφορίας της και κατά συνέπεια, δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία παρουσίασης του στην αγορά ή κάποια ενδεικτική τιμή του. Περιμένουμε οπότε κάποια νέα αναφορά σχετικά με τη συσκευή, η οποία - ίσως - να φέρει στην «τελική ευθεία» την εμφάνιση σε μας. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger