Δε θα υπάρχει Start Menu στην δεύτερη αναβάθμιση των Windows 8

03 Ιουνίου 2014

Μέχρι πρόσφατα στα σχέδια της Microsoft ήταν να προστεθεί, στη δεύτερη αναβάθμιση των Windows 8 που θα έρθει τον Αύγουστο, ένα mini Start Menu.
Τελικά όμως, η ομάδα ανάπτυξης των Windows αποφάσισε να αναβάλλει αυτή τη
προσθήκη, χωρίς να είναι γνωστοί οι λόγοι, και ίσως να τη μεταφέρει στα επόμενα Windows, που ενδέχεται να ονομάζονται Windows 9 και τα οποία αναμένονται να κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο του 2015.

Η Microsoft σκοπεύει να κάνει πιο χρηστικό το κουμπί του Start Menu για όσους χειρίζονται τον υπολογιστή τους απο το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι αλλά και για όσους έχουν συνηθήσει στο παλιό σύστημα, ενώ αναφέρει πως δε θα είναι το ίδιο με αυτό των Windows XP/Vista/7 αλλά θα συνδυάζει και στοιχεία από το μοντέρνο περιβάλλον των Windows 8.

Ο Terry Myerson, αντιπρόεδρος της Microsoft, παρουσίασε μια πρώτη εικόνα του ανανεωμένου Start Menu κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Microsoft στις αρχές Απριλίου, επισημαίνοντας πως η εταιρεία θα ξαναπροσθέσει το κουμπί της εκκίνησης στα Windows χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει το πότε. Επιπλέον, επέδειξε μια καινούργια δυνατότητα εκτέλεσης των εφαρμογών στην επιφάνεια εργασίας προερχόμενων απο το Windows Store υπό μορφή παραθύρου, μια λειτουργία η οποία όπως φαίνεται προορίζεται και αυτή για τα Windows 9.

 Site: ZdNet.com via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger