Το Twitter έχει απορρίψει ποσό εξαγοράς των 500 εκατ. δολαρίων από το Facebook

24 Ιουνίου 2014

Ένας εκ των ιδρυτών του Twitter, ο Biz Stone, ο οποίος προωθεί αυτή τη στιγμή το νέο του βιβλίο «Things A Little Bird Told Me», αποκάλυψε πως εκείνος και ο Evan Williams, συνιδρυτής κι αυτός του Twitter, είχαν κάποτε συνάντηση με τον ιδρυτή και
CEO του Facebook, Mark Zuckerberg. Ο λόγος ήταν η πιθανή εξαγορά του Twitter από το Facebook.
Οι Stone και Williams μπορεί να πήγαν στη συνάντηση, όμως είχαν αποφασίσει να μην πουλήσουν το Twitter, καθώς ήταν πολύ νωρίς και υπήρχαν προοπτικές ανάπτυξης της εταιρίας τους. Για το λόγο αυτό, όταν ο Mark Zuckerberg τους ζήτησε ένα ποσό εξαγοράς, εκείνοι απάντησαν με ένα νούμερο αρκετά μεγάλο, ώστε εκείνος να αρνηθεί. Το ποσό αυτό ήταν 500 εκατ. δολάρια.
Ο Zuckerberg θεώρησε το νούμερο μεγάλο, το σκέφτηκε και μέσα στη μέρα απάντησε θετικάπρος τους Stone και Williams, οι οποίοι και τελικά αρνήθηκαν στην πρόταση για τους λόγους οι οποίοι αναφέρθηκαν προηγουμένως.
Τέλος, ο Stone αναφέρει για τον Zuckerberg πως πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό επιχειρηματία, σε αντίθεση με τον ίδιο ο οποίος είναι πλακατζής, με το χαρακτήρα του οποίοι δε θα ταίριαζε.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger