Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιούλη η διάθεση των Windows Phone 8.1;

30 Ιουνίου 2014

Γνωρίζαμε ότι η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, Windows Phone 8.1 θα έφτανε στα κινητά με Windows Phone 8 μέσα στον Ιούλιο, ωστόσο χάρη στη Microsoft Ινδίας έχουμε καλύτερη εικόνα για το χρονικό παράθυρο.
Μέσω ενός tweet, η Microsoft Ινδίας απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις για το χρονικό διάστημα που μπορούν οι χρήστες κινητών με Windows Phone 8 να περιμένουν τη σχετική αναβάθμιση. Πιο συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ότι το χρονικό διάστημα είναι οι δύο πρώτες εβδομάδες του Ιούλη. Αυτό ωστόσο που δεν γνωρίζουμε, είναι αν η Microsoft Ινδίας απάντησε στα ερωτήματα συγκεκριμένα για την αγορά της Ινδίας ή εννούσε τη διανομή σε παγκόσμια κλίμακα της τελευταίας έκδοσης των Windows Phone.

Οι χρήστες των Windows Phone στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν ένα λόγο παραπάνω να τρίβουν τα χέρια τους για την αναβάθμιση, αφού μαζί με τα Windows Phone 8.1 έρχεται και η ψηφιακή βοηθός Cortana. Η Microsoft δεν έχει διευκρινήσει, πότε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα καταφτάσει και σε άλλες αγορές.

Αυτή τη περίοδο, τα Windows Phone 8.1 είναι προεγκατεστημένα μόνο στα Nokia Lumia 630 και Nokia Lumia 635, ενώ σύντομα περιμένουμε και τη ναυαρχίδα της εταιρείας Nokia Lumia 930 να κάνει την εμφάνιση της στην αγορά. Το συγκεκριμένο smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και επιβεβαιώσαμε ότι το κόστος του θα είναι €599 στη χώρα μας. Site: PhoneArena via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger