Παίκτης του WoW φτάνει στο level 90 χωρίς να αφήσει την Starting Zone!

24 Ιουνίου 2014

Στον κόσμο του WoW έχουμε δει αμέτρητους διασκεδαστικούς αυτοσχεδιασμούς (ή «καμενιές» αν προτιμάτε), καθώς οι παίκτες συνηθίζουν ουσιαστικά να παίζουν με την ελευθερία που τους παρέχει ο τίτλος της Blizzard. Έτσι λοιπόν στη δεκάχρονη ιστορία
τουWorld of Warcraft, έχουμε δει παίκτες να σκοτώνουν ξανά και ξανά αγριόχοιρους για να αγγίξουν το level cap ή άλλους να προσπαθούν να φτάσουν στο ανώτατο level, δίχως να φορούν την παραμικρή armor
 Mists-of-Pandaria2
Μετά από αυτά, έφτασε λοιπόν και η στιγμή για να γνωρίσουμε τα κατορθώματα ενός gamer, ο οποίος δικαιολογημένα διεκδικεί τον τίτλο του μεγαλύτερου grinder όλων τωνεποχών!   Ένας παίκτης που το in-game όνομα του είναι Doubleagent, κατόρθωσε να φτάσει στο level 90, χωρίς να το κουνήσει ρούπι από την Starting Zone της Pandaren race! Με αυτόν τον τρόπο ο υπομονετικός gamer του WoW, κατόρθωσε να παραμείνειneutral μέχρι που έφτασε στο level 90! Τώρα, πως το κατάφερε αυτό…; Ο υπομονετικός παίκτης  δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να εξασκεί το επάγγελμα του miner και να μαζεύει διάφορα herbs. O εν λόγω gamer χρειάστηκε 173.5 ημέρες παιχνιδιού (χρόνο δηλαδή που σπατάλησε  in-game) για να πετύχει το στόχο του, παίζοντας με το Pandaren του από τον Σεπτέμβριο του 2012 μέχρι σήμερα.
 Mists-of-Pandaria3
Ο Doubleagent όταν ρωτήθηκε στο forum του Battle.net εάν (σκυλό)βαρέθηκε με όλη αυτή τη διαδικασία, εμφανίστηκε πολύ άνετος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πάντοτε εύρισκε τρόπους για να χαλαρώνει και ότι δεν του φάνηκε τόσο άσχημα που σπατάλησε 173.5 μέρες παιχνιδιού για να φτάσει στο στόχο του! Τελικά άβυσσος η ψυχή του WoW gamer!  
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger