4+1 λόγοι για τους οποίους πρέπει να χαίρεσαι που δεν είσαι κάτοχος Smartphone!

09 Ιουλίου 2014

Είναι γεγονός πως η διείσδυση των smartphones είναι πάρα πολύ μεγάλη. Οι ευκολίες δε, που προσφέρουν στους χρήστες τους, είναι πάρα πολλές παρόλα τα μειονεκτήματά τους. Ωστόσο, είναι μερικοί που δεν επιθυμούν να ενδώσουν (ακόμη) στη «μόδα» των
Smartphones προτάσσοντας όλα τα αρνητικά της χρήσης τους, ως επιχειρήματα για αυτή τους την απόφαση.
Μπορεί να είναι… «δακτυλοδεικτούμενοι» και να προκαλούν έκπληξη, αλλά έχουν πέντε πολύκαλούς λόγους για να χαίρονται που δεν είναι κάτοχοι ενός smartphone!
  • Κάνεις οικονομία!

euro-pocket-money
Η αλήθεια είναι πως για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο όλες τις δυνατότητες ενός smartphone χρειάζεσαι, πρωτίστως, σύνδεση στο internet. Και η σύνδεση στο internet θέλει λεφτά. Πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο που να προσφέρει MB για σύνδεση στο Internet, λεπτά ομιλίας και sms προς όλους αλλά και προς άτομα του ιδίου δικτύου με εσένα. Και όταν εξαντληθεί το πακέτο, τι; Θα πρέπει να αγοράσεις και άλλο και να είσαι πιο συνετός όσον αφορά στη χρήση του! Και από τη στιγμή που no money σίγουρα θα ακολουθήσει και το “no honey”!
  • Έχεις περισσότερο ελεύθερο και ποιοτικό χρόνο!
Θα έχεις παρατηρήσει πως οι κάτοχοι smartphone κατεβάζουν και παίζουν συνέχεια παιχνίδια, τσεκάρουν συνέχεια τα mails τους, κοιτάνε τι νέο υπάρχει στα social media που δραστηριοποιούνται και περνούν τον περισσότερο, αν όχι ολόκληρο,  τον ελεύθερο χρόνο τους με το κινητό τους. Οι κάτοχοι παλιού τύπου κινητών έχουν περισσότερο χρόνο να διαβάσουν κάποιο βιβλίο, να επιδοθούν σε σπορ και παιχνίδια και να απολαύσουν τις χαρές της ζωής!
  • Οι πιθανότητες να πάθεις FoMO είναι ελάχιστες.

Facebook bed
Ως FoMO χαρακτηρίζεται το ψυχολογικό φαινόμενο κατά το οποίο σε κατακλύζει ο φόβοςμήπως χάσεις κάτι ενδιαφέρον που κάνουν οι άλλοι και για το λόγο αυτό είσαι συνεχώς συνδεδεμένος. Εάν δεν έχεις (συνεχή) πρόσβαση στο Internet τότε σίγουρα μπορείς να ζήσεις χωρίς να δεις το φαγητό των φίλων σου στο Instagram,  τις φωτογραφίες της πρώην σου στο Facebook και τα τιτιβίσματα των διασήμων, που ακολουθείς, στο Twitter! By the way, βρες το επίπεδο του Social Media FoMO σου κάνοντας το τεστ.
  • Δεν επιδίδεσαι σε free Wi-Fi hunting!

rifle-wifi-gun
OK! Τελείωσε το πακέτο δεδομένων που είχες ενεργοποιήσει και δεν μπορείς να μπεις στοInternet για να απαντήσεις κατεπειγόντως στο mail που περίμενες τόσο καιρό. Τι κάνεις; Πηγαίνεις σε πλατείες, σταθμούς μετρό/ηλεκτρικού/προαστιακού/λεωφορεία (μάθε τουςσταθμούς μετρό, προαστιακού και ηλεκτρικού έχεις δωρεάν wi-fi )και γενικά, επιδίδεσαι σε κυνήγι δωρεάν wi-fi!
  • Η μπαταρία σου κρατά περισσότερο!

battey life
Είναι προφανές πως η εκτενής χρήση του smartphone (social media, mails, chatting etc.) επηρεάζει κατά πολύ την απόδοση της μπαταρίας και σίγουρα θα σε εγκαταλείψει τη στιγμή που θα το χρειαστείς περισσότερο!
Μετά από τους παραπάνω λόγους, σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξεις το smartphone σου για ένα κινητό παλαιάς γενιάς αλλά μη μου πεις ότι δε νοσταλγείς εκείνες τις εποχές!
Αλήθεια, εσύ έχεις smartphone;
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger