Με επεξεργαστή Apple A8 στα 2GHz το iPhone 6 (φήμες);

12 Ιουλίου 2014

Το iPhone 6 βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται για πολύ καιρό ακόμα μέχρι η Apple αποφασίσει να προβεί στην  επίσημη ανακοίνωση του. Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει τα πάντα από prototypes της
συσκευής μέχρι stress test για το κατά πόσο άθραυστη είναι η οθόνη του, για αυτό έφτασε η ώρα να πέσει περισσότερο φως και στον επεξεργαστή που θα φέρει η νέα συσκευή της Apple.


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το iPhone 6 θα διαθέτει στο εσωτερικό του έναν dual - core Apple Α8 SoC, ο οποίος θα τρέχει στα 2GHz. Όπως αναφέρεται η νέα CPU του iPhone 6 θα είναι 64-bit (όπως και η Α7 του iPhone 5S) και θα είναι κατασκευασμένη με βάση την τεχνολογία των 20nm. Όπως προαναφέραμε ο νέος επεξεργαστής θα είναι διπύρηνος, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχει μία περίπτωση να είναι χρονισμένος παραπάνω από τα 2GHz, αποτελώντας έτσι την πρώτη φορά που η Apple θα σπάσει το φράγμα των 2GHz σε οποιαδήποτε συσκευή της (αν και εμείς έχουμε βάσιμες υποψίες ότι θα αγγίζει τα 2GHz, αλλά μάλλον δεν θα τα ξεπερνάει). Εάν κρίνουμε βέβαια από το γεγονός ότι ο επεξεργαστής του iPhone 5S ήταν χρονισμένος στα 1.3GHz, τότε με ταχύτητα κοντά (ή και) στα 2GHz, μπορείτε να φανταστείτε πόσο αισθητή θα είναι η διαφορά.
Όπως έχει γίνει γνωστό ο A8 επεξεργαστής του iPhone 6 θα κατασκευαστεί από την TSMC σε συνεργασία με την Samsung. Χωρίς αμφιβολία, με όλες αυτές τις ειδήσεις που περιστρέφονται γύρω από το "next big thing" της Apple, τόσο πιο πολύ μας ανοίγει η όρεξη για να δούμε την τελική μορφή που θα έχει.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger