Apple: Αναβάλλεται και πάλι η παραγωγή του iWatch;

31 Ιουλίου 2014

Από τη πρώτη κιόλας μέρα που φάνηκε πως η Apple σκέφτεται να μπει στο χώρο των smart watches, μέχρι και σήμερα, έχουμε δει ένα μεγάλο πλήθος διαρροών και φημών για το επερχόμενο έξυπνο ρολόι της Αμερικάνικης εταιρείας. Πολλοί πίστευαν, μετά την εισαγωγή
του HealthKit στο iOS 8, ότι το συγκεκριμένο smart watch θα ερχόταν μέχρι το τέλος του χρόνου. Νέο δημοσίευμα όμως από τη Ταϊβάν, μας πληροφορεί ότι η κυκλοφορία της συσκευής αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του 2014, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα δούμε την Apple να μπαίνει στο χώρο των wearables μέχρι τις αρχές του 2015.

Η καθυστέρηση ανακοινώθηκε σε ένα εταιρικό συνέδριο της TPK. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι μια από τις κύριες παρόχους εξαρτημάτων αφής για τα Phone και τα iPad, με φήμες να υποστηρίζουν ότι θα προμήθευε την Apple και με εξαρτήματα για το iWatch. Η θυγατρική εταιρία της TPK, η TPK Films, είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες όπου μπορούν να κατασκευάσουν εξαρτήματα αφής με βάση silver nanowires, κάτι που τα κάνει εξαιρετικά μικρά και ευέλικτα.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η παραγωγή του iWatch αναβάλλεται, με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, να πιστεύει ότι η μαζική παραγωγή θα αρχίσει μετά το Νοέμβριο, με τη κυκλοφορία να τοποθετείται στις αρχές του 2015.

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger