Assassin’s Creed Unity: Νέο trailer αποκαλύπτει την Elise!

31 Ιουλίου 2014

Η Ubisoft κυκλοφόρησε έναν νέο trailer, στο οποίο αποκαλύπτεται η Elise, μία από τις πρωταγωνίστριες του Assassin’s Creed: Unity. Η Elise αν και δεν θα είναι ένας playable χαρακτήρας αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του story του Assassin’s
Creed: Unity, καθώς σύμφωνα με τους δημιουργούς του παιχνιδιού πρόκειται να αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον πρωταγωνιστή Arno.
Elise
Το καταπληκτικό video απεικονίζει τον Arno να εκτελεί εντυπωσιακές parkour κινήσεις και να πηδάει από στέγη σε στέγη για να φτάσει στο σημείο που οι Γάλλοι στρατιώτες ετοιμάζονται να δολοφονήσουν την Elise. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται στο trailer, η Elise φέρεται να ανήκει στους Templars (από τον σταυρό που φοράει) και ο Arno δίνει μία υπέρτατη μάχη με το χρόνο, ώστε να την σώσει από την… γκιλοτίνα. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του πρωταγωνιστή Arno, αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι για να κάνει τόση προσπάθεια ο ήρωας του Assassin’s Creed: Unity για να τη γλιτώσει από το βέβαιο θάνατο, τότε σίγουρα θα σημαίνει πολλά για εκείνον. Η νέα ηρωίδα από τον κόσμο του Unity, όμως θα σημαίνει πολλά και για το ευρύτερο σύμπαν του Assassin’s Creed. Ήδη ο Oliver Bowden (που οι νουβέλες του για τον κόσμο του Assassin’s Creed έχουν ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια αντίτυπα), ετοιμάζεται να δημιουργήσει μία spin-off νουβέλα, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Elise, ενώ επίσης η Ubisoft θα κυκλοφορήσει και ένα αγαλματίδιο της ηρωίδας.
Elise
Δείτε παρακάτω ένα ακόμη εξαιρετικό trailer από τον κόσμο του Assassin’s Creed: Unity, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα σας εντυπωσιάσει, όπως άλλωστε και όλα τα προηγούμενα trailers του πολυαναμενόμενου τίτλου.



[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger