Call of Duty Ghosts. Το νέο DLC Invasion κυκλοφορεί σε PC, PS4 & PS3!

04 Ιουλίου 2014


Η Activision μετά τα Xbox 360 και Xbox One κυκλοφορεί τo Invasion (το τελευταίο DLC του Call of Duty Ghosts) και για τις υπόλοιπες πλατφόρμες (PC, PS3 και PS4). Το συγκεκριμένο add-on pack (τρίτο κατά σειρά) για το Call of Duty Ghosts, προσφέρει
4 νέους multiplayer χάρτες, αλλά και μία ολόφρεσκη co-op mission που συνεχίζει την αφήγηση τουExtinction.
Call_Of_Duty__Ghosts_14013909979430
Πιο συγκεκριμένα, οι φανατικοί φίλοι του Call of Duty Ghosts, εγκαθιστώντας το νέο έξτρα περιεχόμενο θα αποκτήσουν τέσσερις ολόφρεσκους χάρτες. Στον Pharaoh map θα πολεμήσουν μέσα στα χαλάσματα των ναών της αρχαίας Αιγύπτου, ενώ στον χάρτηDeparted θα μεταφερθούν στο Μεξικό και θα προσπαθήσουν να μείνουν ζωντανοί κατά τη διάρκεια της διαβόητης ημέρας των νεκρών! Επιπλέον, στον Mutiny map οι μάχες μεταφέρονται στην… Καραϊβική, όπου πειρατικά πλοία και πειρατές – φαντάσματα κλέβουν την παράσταση. Τέλος, ο τέταρτος χάρτης ονομάζεται Favela και όπως μπορείτε να φανταστείτε μεταφέρει τους παίκτες στις υποβαθμισμένες αστικές ζώνες των βραζιλιάνικων μεγαλουπόλεων, αποτελώντας ουσιαστικά μία αναβαθμισμένη έκδοση του χάρτη που υπήρχε παλαιότερα στο Call of Duty: Modern Warfare 2. Όσον αφορά τη συνέχεια του Extinction οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν την εξωγήινη απειλή των Cryptids, οι οποίοι ετοιμάζονται να αφανίσουν την ανθρωπότητα.  
cod-ghosts-departed
To Invasion είναι το τρίτο κατά σειρά add-on pack για το Ghosts μετά τα Onslaught καιDevastation, ενώ είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο το Nemesis, το οποίο θα είναι και το τελευταίο DLC του Ghosts… Μαζί με το Invasion DLC, η Infinity Ward κυκλοφόρησε επίσης και ένα update, το οποίο βελτιώνει πολλούς επιμέρους τομείς του παιχνιδιού και πραγματοποιεί μία σειρά από fixes που σχετίζονται με την ισορροπία του τίτλου και την προστασία από cheats. Για να πάρετε μία «γερή» γεύση από το νέο DLC για το Call of Duty Ghosts, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το παρακάτω video. Είμαστε βέβαιοι ότι οι νέοι multiplayer χάρτες που προσθέτει το Invasion, θα σας συναρπάσουν!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger