Fury: O Brad Pitt οδηγεί το τανκ του στον πόλεμο

02 Ιουλίου 2014

Θυμάστε τον βετεράνο του πολέμου που δεν είχε ιδέα ποιος είναι ο Brad Pitt; To αστείο σκηνικό είχε συμβεί στα γυρίσματα του Fury, το πολεμικό φιλμ του David Ayer, που αναμένεται τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Τον 90χρονο που δεν γνωρίζει τίποτα πολλά από Hollywood είχε καλέσει η παραγωγή για να δείξει στους "στρατιώτες" της ταινίας πως είναι να ζεις και να πολεμάς μέσα σ' ένα τανκ.


Κάτι προφανώς ιδιαίτερα χρήσιμο αφού η ιστορία αναφέρεται στον Απρίλιο του 1945, όπου οι συμμαχικές δυνάμεις κάνουν την τελευταία τους επίθεση στην Ευρώπη για να διώξουν τους Γερμανούς. Ο Brad Pitt υποδύεται έναν σκληρό αξιωματικό που θα αναλάβει μία δύσκολη αποστολή πίσω από τις γραμμές του εχθρού, όπου πρέπει να φτάσει με το τανκ του και το πενταμελές πλήρωμα.

Κάτι μας λέει πως οι ηρωικές καταστάσεις θα είναι το βασικό κλου της ταινίας στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Pena, Jon Bernthal και Jason Isaacs. Και εδώ μπορείτε να δείτε το πρώτο επίσημο trailer.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger