GTA IV PC. Απίθανο mod το κάνει πιο όμορφο από ποτέ (video)!

27 Ιουλίου 2014

Η κοινότητα των modders κατά καιρούς έχει δημιουργήσει μικρά θαύματα, αναβαθμίζοντας παλιούς και νεότερους τίτλους όχι μόνο σε επίπεδο content, αλλά και σε επίπεδο γραφικών και ήχου. Το iCEnhancer mod για παράδειγμα, κατορθώνει
να βελτιώσει τόσο πολύ τα γραφικά του GTA IV στo PC, που το πανέμορφο αποτέλεσμα που δημιουργεί είναι βέβαιο ότι θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό!
GTA IV Icenhancer
Τι και εάν έχουν συμπληρωθεί έξι χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε ο τίτλος τηςRockstar στα PC, το modded GTA IV δείχνει ως ένα game που θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει την εμφάνιση του σήμερα και να συγκριθεί άνετα με πολύ πιο φρέσκους τίτλους! Με το πιο πρόσφατο update του iCenhancer (version 3.0), προστίθενται μία σειρά από βελτιώσεις και αναβαθμίσεις που καθιστούν το GTA IV έναν απόλυτα σύγχρονο τίτλο. Η community του Grand Theft  Auto IV γνωρίζει καλά το iCEnhancer mod, καθώς με το που κυκλοφόρησε η νέα updated version του, έσπευσε αμέσως να το κατεβάσει, με αποτέλεσμα το site του δημιουργού του να πέσει από την υπερβολική κίνηση (η Facebook page του ευτυχώς δεν έχει πρόβλημα)!
GTA IV Icenhance_3
Εάν ανήκετε στους PC users που εξακολουθούν να ασχολούνται με το GTA IV (ή ακόμη και σε εκείνους που επιθυμούν να δουν τον τίτλο της Rockstar μέσα από μία πιο σύγχρονη ματιά), σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να κατεβάσετε το iCEnhancer mod. To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε σε ένα από τα mirrors που θα βρείτε στην official facebook σελίδα του δημιουργού του. Παρακολουθήστε και το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε και εσείς ότι με την προσθήκη του εν λόγω mod, το GTA IV δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να συγκριθεί με το GTA V που θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και PlayStation 4 το φθινόπωρο.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger