Επιστροφή στα κέρδη για την HTC με τη κυκλοφορία του HTC One (M8)

03 Ιουλίου 2014

Αν και η HTC έχασε λεφτά το περασμένο τρίμηνο, η εταιρεία σχετικά πρόσφατα ανακοίνωσε το HTC One (M8), το οποίο έλαβε κατά γενική ομολογία πολύ καλές κριτικές. Υποτίθεται, ότι αυτό θα ήταν το κινητό που θα έβαζε την εταιρεία στο μονοπάτι της κερδοφορίας, και από ότι
φαίνεται, αυτό είναι πολύ κοντά στην αλήθεια.
Οι αριθμοί που δόθηκαν στη δημοσιότητα -αν και δεν είναι τελικοί- δείχνουν ότι η εταιρεία έχει σημειώσει κέρδη μέχρι στιγμής $92 εκατομμυρίων με τα συνολικά έσοδα της εταιρείας να φτάνουν τα 2.2 δισεκατομμύρια δολάρια, πλησιάζοντας τις πωλήσεις της περασμένης χρονιάς.

Αυτά είναι πολύ καλά νέα, για την πολύπαθη εταιρεία. Επενδύοντας πάνω στην επιτυχία του HTC One (M8), η HTC ανακοίνωσε τη πλαστική έκδοση της ναυαρχίδας της, το HTC One E8 (M8 Ace) ενώ ανακοίνωσε και τη μικρότερη έκδοση, το One Mini. Περιμένουμε να δούμε, αν οι δύο αυτές συσκευές, θα βοηθήσουν επιπλέον την εταιρεία να μονιμοποιηθεί σε αυτή τη τροχιά κερδοφορίας.

 Site: Engadget [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger