Kinect 2 και επισήμως στα PC!

07 Ιουλίου 2014

To Kinect 2 από τις 15 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμο και στα PC. Ήδη η Microsoft έχει ξεκινήσει να δέχεται προπαραγγελίες για τον εξελιγμένο σένσορα στο επίσημο on-line store της. Παράλληλα, την ίδια ημέρα η Microsoft αναμένεται να διοργανώσει ένα training
event για να γνωστοποιήσει καλύτερα στους developers τις δυνατότητες της δεύτερης έκδοσης του Kinect, παρουσιάζοντας τις λειτουργίες που αφορούν στους τομείς της αναγνώρισης ομιλίας, των gestures και της κίνησης των ανθρώπινων υποκειμένων στο χώρο.
 kinect-for-windows
Το εν λόγω προϊόν με τιμή στα 200 δολάρια προσανατολίζεται περισσότερο στους developers, καθώς θα μπορούν μετά τις 15 Ιουλίου να χρησιμοποιήσουν το Kinect μαζί με το Windows SDK 2.0 (το οποίο πωλείται ανεξάρτητα) και να δημιουργήσουν εφαρμογές που θα βασίζονται πάνω στον σένσορα της Microsoft. Σίγουρα, η τιμή του Kinect για PC θα είναι δύο φορές πιο πάνω από ότι πωλείται μαζί με το Xbox One (δηλαδή το bundle πακέτο με την κονσόλα και τον σένσορα στοιχίζει 499 ευρώ), όμως θα πρέπει να σημειώσετε ότι πρόκειται για ένα προϊόν που απευθύνεται αποκλειστικά στους developers και όχι στους gamers. H παρουσία του Kinect 2 μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει αποδώσει τα αναμενόμενα για την Microsoft, καθώς ο σένσορας δείχνει να μην μπορεί να κερδίσει εύκολα το gaming κοινό.
Ωστόσο, η τεχνολογία του Kinect στα PC μπορεί όντως τελικά να βρει ουσιαστικό λόγο ύπαρξης, κυρίως σε μία σειρά από επαγγελματικές εφαρμογές. Τώρα σε ότι έχει να κάνει με τη κυκλοφορία Kinect-based τίτλων στα PC, είναι κάτι που θα το δούμε στην πορεία, αν και το πιθανότερο είναι το Kinect for Windows PC να περιοριστεί στο χώρο των επαγγελματικών εφαρμογών.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger