Το Nokia Lumia 520 είναι το δημοφιλέστερο Windows Phone 8 smartphone με 12 εκατομμύρια ενεργές συσκευές

15 Ιουλίου 2014

Δεν είναι μυστικό ότι το Nokia Lumia 520 είναι το δημοφιλέστερο smartphone με Windows Phone 8 που έχει κατασκευαστεί, ωστόσο η Microsoft μέχρι πρόσφατα δεν είχε αποκαλύψει τον αριθμό πωλήσεων.
Την σχετική αποκάλυψη έκανε ο COO της Microsoft, Kevin Turner, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών της εταιρείας. Υπάρχουν 12 εκατομμύρια ενεργές συσκευές σε παγκόσμιο επίπεδο -συμπεριλαμβανομένου και το μοντέλου Lumia 521 της T-Mobile- είπε ο κ. Turner, αναφέροντας επιπλέον ότι είναι το πιο επιτυχημένο handset στο επίπεδο τιμής του.

Το Nokia Lumia 520, που μπορεί να αγοράσει κάποιος στις ΗΠΑ με λιγότερα από $50 και στη χώρα μας από περίπου €80 πρωτοκυκλοφόρησε στις αρχές του 2013. Ακολούθησε στη συνέχεια μία αναβάθμιση της συσκευής, με τη μορφή του Lumia 525 ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει ο αντικαταστάτης του, Lumia 530. Να θυμίσουμε ότι το Nokia Lumia 520 διαθέτει οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 480 x 800 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Plus (MSM8227) 1.0GHz, 512MB RAM και κάμερα 5.0 Megapixels. Άραγε πόσοι από εσάς το έχετε αγοράσει;

 Site: PhoneArena via isnomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger