Το Russia One είναι ένα υπερσύγχρονο ρωσικό τραμ που μοιάζει με το... Batmobile

15 Ιουλίου 2014

Η θέα ενός τραμ φέρνει περισσότερο νοσταλγία, παρά δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον. Δε μπορούμε πάντως να ισχυριστούμε το ίδιο και για το νέο τραμ της Ρωσικής εταιρείας UralVagonZavod με την ονομασία "Russia One".
Εξωτερικά μοιάζει με... Batmobile, με τα μπροστινά παράθυρα να έχουν έντονη κλίση ώστε να εντοπίζονται εύκολα οι πεζοί ενώ είναι κατασκευασμένα από συνθετικό υλικό για την εύκολη αντικατάστασή τους.

Εσωτερικά είναι πλήρες εξοπλισμένο, με δυναμικό LED φωτισμό, μουσική ανάλογα με τη διάθεση, αντιβακτηριδιακές χειρολαβές, WiFi, air conditioning, και δυνατότητα εντοπισμού θέσης με GPS και GLONASS. Επίσης, είναι διαθέσιμη και θύρα USB 3.0 στη θέση του οδηγού για να τροφοδοτεί το τηλέφωνό του.

Η παραγωγή των Russia One θα ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2015, αλλά μην υπολογίζετε να επιβιβαστείτε σύντομα σε κάποιο από τα βαγόνια του. Όπως υποδηλώνει και η ονομασία αποτελούν εν μέρει κομμάτι εθνικής υπερηφάνειας καθώς η κατασκευάστρια εταιρεία UralVagonZavod (UVZ) πιστεύει πως θα διατεθούν μόνο στις μεγάλες Ρωσικές πόλεις. Οι πιθανότητες να γίνουν διαθέσιμα σε Ανατολική Ευρώπη και Νότια Αμερική για την ώρα είναι ελάχιστες.


Δημοσιευμένη Εικόνα

Οπως και να έχει, αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για ένα μέσο μαζικής μεταφοράς που δε χαίρει μεγάλης αγάπης και πιθανόν είναι το πρώτο τραμ για το οποίο ο... Bruce Wayne θα ήταν υπερήφανος. Site: Engadget via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger