Samsung: 5 smartphones αναβαθμίζονται σε KitKat μέσα στον Ιούλιο

05 Ιουλίου 2014

Ένα νέο έγγραφο που υποτίθεται ότι προέρχεται από την Samsung India, στην περιγραφή που δίνει αναφέρει ότι η κορεάτικη εταιρία θα ξεκινήσει αυτόν τον μήνα την αναβάθμιση σε Android 4.4. KitKat σε πέντε συσκευές της και αυτές είναι: το Galaxy S4 Mino, Galaxy Grand
2 Duos, Galaxy Mega 5.8 Duos, Galaxy Mega 6.3 και το Galaxy Note 3 Neo.

Όλα είναι έτοιμα και το μόνο που απομένει είναι να δοθεί το τελικό «οκ» για τον διαμοιρασμό των αναβαθμίσεων. Οι μοναδικές πληροφορίες που υπάρχουν οφείλονται στην εικόνα αυτού του εγγράφου η οποία προέρχεται από άτομο εμπιστοσύνης και αξιόπιστο για τα λεγόμενά του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση των Galaxy Grand 2 και το Galaxy 5.8 Mega οι αριθμοί μοντέλων που παρατίθενται δείχνουν ότι η αναβάθμιση αφορά τις dual-SIM εκδόσεις αυτών των συσκευών (SM-G7102 και GT-I9152, αντίστοιχα). 

Όπως και να έχει και αν η εικόνα αυτή δεν είναι fake, τότε το συγκεκριμένο έγγραφο επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά πως το Samsung Galaxy SIII δεν θα λάβει ποτέ επισήμως την αναβάθμιση σε KitKat. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger