Samsung Galaxy S5 mini. Επίσημο με οθόνη 4,5 ιντσών και τους αισθητήρες του S5

01 Ιουλίου 2014

Η Samsung, χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίεςανακοίνωσε επίσημα τη mini έκδοση της ναυαρχίδας της. Πρεμιέρα, λοιπόν, για το Samsung Galaxy S5 mini, μία πρόταση με οθόνηSuper AMOLED 4,5 ιντσών ανάλυσης 1280x720pixels. Οι διαστάσεις της συσκευής
είναι 131,1 x 64,8 x 9,1 χιλιοστά και το βάρος της 120 γραμμάρια.

Το Samsung Galaxy S5 mini είναι συμβατό με το πρότυπο IP67, για αντοχή στη σκόνη και το νερό (μπορείτε να το βυθίσετε σε έως ένα μέτρο βάθος για μισή ώρα), διαθέτει fingerprint reader, ενώ το πίσω μέρος του έχει την ψευτοδερμάτινη, ανάγλυφη εμφάνιση του S5.
Κατά τα άλλα, διαθέτει τετραπύρηνο processor στα 1.4GHz, 1.5GB RAM, 16GBαποθηκευτικού χώρου με κάρτα microSD, ενώ η μπαταρία του φτάνει τα 2.100mAh με τη συσκευή να υποστηρίζει και Ultra Power Saving mode. Διαθέτει ακόμη κεντρική κάμερα 8MPixels με δυνατότητα λήψης video (1080p/30fps), δεύτερη κάμερα στα 2.1MPixels. καθώς και heart rate sensor, όπως φυσικά και το S5.
Η διάθεσή του θα ξεκινήσει από τη Ρωσία τις επόμενες ημέρες σε τέσσερις χρωματικές επιλογές(Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue και Copper Gold) ενώ αργότερα φανταζόμαστε θα φτάσει και στον υπόλοιπο κόσμο, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη πληροφορίες για την τιμή του.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger