Samsung: Νέα αναβάθμιση στο Ευρωπαϊκό Galaxy S5 φέρνει καλύτερες επιδόσεις

26 Ιουλίου 2014

Εδώ και λίγες μέρες, η Samsung, άρχισε να προωθεί μια αναβάθμιση στη τελευταία της ναυαρχίδα, το Samsung Galaxy S5, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει αύξηση στις επιδόσεις της συσκευής.


Η συγκεκριμένη αναβάθμιση έρχεται σε δύο μέρη και OTA (Over The Air). Το πρώτο και κύριο που είναι μεγέθους 194 MB και αμέσως μετά άλλο ένα επιπρόσθετο, μεγέθους μόλις 1 MB. Η Samsung δεν διευκρινίζει ακριβώς τι προσφέρουν αυτά τα σχεδόν 200 MB έξτρα και απλά αναφέρει ότι προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις. Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα χρειαστούν δύο επανεκκινήσεις της συσκευής ώστε να εγκατασταθεί και το δεύτερο πακέτο, το οποίο βέβαια δεν απαιτεί πολύ χρόνο.

Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο update που παίρνει η συσκευή, μετά το πρώτο που αποσκοπούσε στην απαραίτητη βελτίωση της ταχύτητας λήψης φωτογραφιών από την κάμερα. Προς το παρόν, η Samsung έχει δώσει την αναβάθμιση στους κατόχους Galaxy S5 στην Αγγλία, στην Ανατολική Ευρώπη και πιθανόν έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν και χρήστες στην υπόλοιπη Ευρώπη. 

Παράλληλα, το οκταπύρηνο Galaxy S5 ξεκίνησε να δέχεται από χτες την ίδια αναβάθμιση με το μέγεθος να φτάνει τα 201.37 MB. Η έκδοση Android παραμένει η 4.4.2 και η έκδοση baseband άλλαξε σε XXU1AGN3. Μέχρι τώρα έχουμε δει αναφορές από το Βιετνάμ, Καζακστάν, Ινδονησία και τη Καμπότζη.

Σε εσάς έχει έρθει κάποια ειδοποίηση για αναβάθμιση; Αν ναι, είδατε κάποια βελτίωση στην απόκριση της συσκευής σας;

[via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger