Satya Nadella: Ο CEO της Microsoft υπόσχεται κοσμογονικές αλλαγές

15 Ιουλίου 2014

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella, με ένα εσωτερικό υπόμνημα ενημερώνει τους εργαζομένους της εταιρείας ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές που στοχεύουν στην αλλαγή πλεύσης της Microsoft. H εταιρεία θα στρέψει την προσοχή της κυρίως στην
κατηγορία των smartphones και των υπηρεσιών cloud και οι οποίες θα αποτελέσουν τη βασική τους προτεραιότητα.

Το νέο δόγμα της εταιρείας, που καθιερώνει ο Satya Nadella, αποβλέπει στην επαναφορά της παραγωγικότητας και την ενδυνάμωση κάθε ανθρώπου, ομάδων μέχρι και ολόκληρων εταιρειών, πετυχαίνοντας ακόμη περισσότερα, μια δήλωση που είχε κάνε ο Nadella επί την ανάληψη των καθηκόντων του. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η Microsoft δεν θα ενδιαφερθεί για το σκέλος της ψυχαγωγίας, με τον Nadella να διαβεβαιώνει ότι το Xbox θα συνεχίσει να είναι ένα κομβικό σημείο της συνολικής στρατηγικής της εταιρείας και συν όλων των άλλων, σχεδιάζεται να συνεχιστεί η ανάπτυξη νέων συσκευών, όπως το Surface. Ο βασικός εκπρόσωπος της Microsoft, αναφέρει ότι κατά καιρούς θα δούμε νέες προτάσεις από την εταιρεία και θα καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για την περαιτέρω εξέλιξη των Nokia συσκευών που θα βασίζονται στην πλατφόρμα των Windows Phone. 

Πέρα των συσκευών της εταιρείας, ο Nadella θέλει να στρέψουν το ενδιαφέρον τους και στην επιτάχυνση της διαδικασίας ανάπτυξης του λογισμικού τους. Η λύση για αυτό το εγχείρημα είναι η λήψη σημαντικών αποφάσεων και οι επενδύσεις σε καινοτόμες ιδέες. 

Σε αυτό το email, o ίδιος κύριος δηλώνει ότι συνειδητοποιεί πως η Microsoft θα αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις που θα συναντήσει στο μέλλον και ότι θα υπάρξουν πολλά εμπόδια που η επιχείρηση θα πρέπει να τα ξεπεράσει. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger