Μία ματιά στο νέο... Start Menu των Windows 9 (leaked screenshots)

22 Ιουλίου 2014

Έχουμε αναφερθεί ξανά στο ότι η Microsoft σκέφτεται να επαναφέρει το Start Menu σταWindows 9 (ή Threshold). Έχουμε γράψει για τις διαρροές που μιλούν για τρεις διαφορετικές versions τους καθώς και για τις πληροφορίες που τα θέλουν να κάνουν
πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2015.
Τώρα, το site myce δημοσιεύει δύο screenshots, τα οποία αποκαλύπτουν το πώς θα είναι το επερχόμενο mini start menu των Windows 9, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τα windows apps θα εμφανίζονται σε δικό τους παράθυρο στο desktop.
Παρόλο που τα screenshots δείχνουν να προέρχονται από τα... Windows 8, η δημοσίευση αναφέρει ότι έχουν τραβηχθεί από έναν υπολογιστή με "Threshold" στις 14 Ιουλίου, με την έκδοση να έχει γίνει compile στις 13.

Tο Start Menu είναι παρόμοιο με αυτό που έδειξε ως demo η Microsoft στο Build 2014 με"παραδοσιακές" αναφορές σε... προηγούμενα Windows αλλά και στοιχεία από το Metro-style, ενώ το δεύτερο screenshot απεικονίζει το πώς μία windows app θα εμφανίζεται σε δικό της παράθυρο στο desktop περιβάλλον.
windows-9-threshold-windowed-apps-1
Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι εικόνες είναι πραγματικές, ωστόσο μας δίνουν μία γεύση από... Windows 9 και τις αλλαγές που ετοιμάζει η Microsoft για να "ικανοποιήσει" περισσότερους χρήστες.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger