33 μήνες φυλάκιση για παράνομη κινηματογράφηση της ταινίας Fast & Furious 6

23 Αυγούστου 2014


Ο Philip Danks, ένας 25χρονος άντρας από το Walsall της Αγγλίας, καταδικάστηκε σε 33 μήνες φυλάκιση επειδή βιντεοσκόπησε παράνομα με τη κάμερα του μέσα σε κινηματογραφική αίθουσα την ταινία Fast & Furious 6 και την "ανέβασε" σε δημοφιλή ιστότοπο με περιεχόμενο torrents.
Η βιντεοσκόπηση σύμφωνα με στοιχεία, "κατέβηκε" 700.000 φορές, και σύμφωνα με το Federation Against Copyright Theft (FACT) είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια πολλών εκατομμυρίων λιρών από τα ταμεία της Universal Pictures.

Η ποινή ακούγεται ιδιαίτερα σκληρή, αλλά φαίνεται πως ο Danks είχε προηγούμενο με τις αρχές, καθώς το 2013 είχε συλληφθεί για τη διανομή και πώληση αντιγράφων μιας ταινίας. Συνεργός του, ήταν ο πρώην σύντροφος της αδερφής του, στον οποίο είχε δοθεί ποινή 12 μηνών για κοινωφελής υπηρεσίες και 120 ώρες απλήρωτης εργασίας.

Όπως φαίνεται, ο εντοπισμός του Danks ήταν αρκετά εύκολος αφού σε επικοινωνία του με την ιστοσελίδα TorrentFreak, η e-mail διεύθυνση που χρησιμοποίησε περιείχε το ψευδώνυμο "TheCod3r", το οποίο είναι το ίδιο με αυτό που «ανέβασε» την ταινία στα στην ιστοσελίδα με τα torrents.

 Site: TheNextWeb
 Site: TorrentFreak via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger