Το Amazon έτοιμο για την έκπληξη, εξαγοράζοντας το Twitch [Ενημέρωση]

26 Αυγούστου 2014


Πριν ένα μήνα ακριβώς, πληροφορίες ανέφεραν ότι το Twitch, η δημοφιλής πλατφόρμα game streaming, βρίσκονταν κοντά σε εξαγορά από τη Google με το ποσό του $1 δισεκατομμυρίου.
Έκτοτε δεν υπήρξε οποιαδήποτε εξέλιξη για το θέμα, μέχρι σήμερα όπου σύμφωνα με
πληροφορίες της ιστοσελίδας The Information αλλά και της Wall Street Journal, το Twitch έχει φτάσει σε συμφωνία εξαγοράς όχι από τη Google αλλά από την Amazon αυτή τη φορά.

Το ποσό όπως αναφέρουν και οι δύο πηγές θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με τη φημολογούμενη πρόταση της Google και πολύ πιθανόν να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Έχοντας κερδίσει την υποστήριξη του Xbox One και του PlayStation 4, το δίκτυο του Twitch σημειώνει σημαντική επιτυχία με τα πιο πρόσφατα στοιχεία να αναφέρουν ότι 1 εκατομμύριο χρήστες τον περασμένο μήνα προχώρησαν σε εγγραφή βίντεο του παιχνιδιού που παίζανε ενώ συνολικά 50 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν και σχολίασαν παρόμοια βίντεο.

Το κύριο ερώτημα πάντως παραμένει για το τι σχέδια έχει η Amazon για το Twitch και πως προτίθεται να το αξιοποιήσει, αν και η παρουσία της εταιρείας στο cloud αποτελεί σίγουρα εγγύηση για την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας.

Ενημέρωση: Δεν άργησε πολύ η επιβεβαίωση, με το Twitch να αναφέρει σε μήνυμά του στο επίσημο blog τους λόγους για τους οποίους «επέλεξε» την Amazon, αναφέροντας ότι τα περισσότερα πράγματα γύρω από την υπηρεσία θα μείνουν ίδια, με την εταιρεία να διατηρεί την ανεξαρτησία της και υποβοηθούμενη από την Amazon για ακόμα καλύτερα πράγματα.

 Site: TheInformation via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger