Microsoft: Παραδόθηκε το 1ο update των WP 8.1, έχει άλλα δύο για τα Windows 8.1

07 Αυγούστου 2014

Η Microsoft έχει παραδώσει το update 1 για τα Windows Phone 8.1 σε Developer Preview και κάπως έτσι φαίνεται ότι τηρεί την υπόσχεση που έδωσε την προηγούμενη μόλις εβδομάδα.

Η ιστοσελίδα WPCentral έλαβε μια σειρά από μηνύματα αναγνωστών του που έχουν ήδη εγκαταστήσει την νέα έκδοση Developer Preview των Windows Phone 8.1 στα δικά τους smartphones και επιβεβαιώνουν ότι πράγματι μπορούν και κάνουν χρήση των νέων χαρακτηριστικών που προστέθηκαν και των οποίων την ύπαρξη γνωρίζαμε εδώ και μέρες. Κατά την προσωπική άποψη των πρώτων τυχερών που δοκιμάζουν από τώρα τις νέες δυνατότητες, πιστεύουν ότι το καλύτερο όλων είναι η επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν φακέλους στην αρχική οθόνη. Ακόμη, προστέθηκαν λειτουργίες όπως η συγχώνευση SMS και η προώθηση τους, συμπεριλήφθηκαν νέε εφαρμογές, κ.α. Βέβαια είχαμε και την υποστήριξη της ψηφιακής βοηθούCortana από χρήστες του Καναδά, της Αυστραλίας, της Κίνας, της Ινδίας, του Ην. Βασιλείου και για πρώτη φορά μπορούν επίσημα έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν την Cortana και οι κάτοικοι των ΗΠΑ.

Αναβαθμίσεις θα διατεθούν και για τα Windows 8.1 στις 12 Αυγούστου, με τη Microsoft μέσω του blog της να ανακοινώνει σήμερα ότι τα νέα updates της ερχόμενης εβδομάδας δεν αποτελούν ένα ανατρεπτικό update για την περίφημη desktop έκδοση, απλώς εισάγουν μια σειρά βελτιώσεων κυρίως για την πιο καλή λειτουργία του Trackpad σε φορητούς υπολογιστές, ενώ βελτιώνεται και το SharePoint online. Στο νέο αυτό πακέτο (που δεν απέκτησε συγκεκριμένη ονομασία) περιέχονται και ενημερώσεις για τα Wi-Fi API.

Ο νέος κώδικας θα φτάσει μέσω του Windows Update, έτσι δεν θα έχετε να κάνετε και πολλά για να μπερδευτείτε, εφόσον είστε ένας από τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Εσείς ως κάτοχοι ή υποψήφιοι αγοραστές smartphones με WP, τι περιμένετε από το νέο πακέτο αναβαθμίσεων; Τι ακριβώς θέλετε να προσθέσει η Microsoft για να σας εξυπηρετεί σε κάθε σας εργασία είτε μέσω του κινητού είτε μέσω του Η/Υ σας;

[via] - [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger