Sony Smartwatch 3: Βελτιωμένη οθόνη, ασύρματη φόρτιση και δικό του OS

18 Αυγούστου 2014

Αμείωτο μένει το ενδιαφέρον των κατασκευαστών για την αγορά των wearable συσκευών, με όλες τις μεγάλες εταιρίες να δίνουν μάχη για ένα κομμάτι στην πίτα της αγοράς. Η Sony, μετά το Smartwatc 1 και 2, φαίνεται ότι ετοιμάζει το τρίτο της κατά σειρά smart watch.


Το ιδιαίτερο με τo Smartwatch 3 είναι ότι ο Ιάπωνας κατασκευαστής δεν θα ακολουθήσει τα όσα επιβάλλει η μόδα, δηλαδή θα αποτραπεί από την χρήση του Android Wear όπως θα πράξει η πλειοψηφία των αντιπάλων της. 

Το Sony SmartWatch 2 κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2013 και επομένως δεν είναι καθόλου παρατραβηγμένο να υπάρχουν από τώρα φήμες εν όψει της έκθεσης IFA 2014 που θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από ένα μήνα. 

Ο Κινεζικός ιστότοπος Digi-Wo που κατά το παρελθόν παρείχε έγκυρες πληροφορίες για μελλοντικά προϊόντα της Sony, τώρα αναφέρει ότι η εταιρία κολοσσός στον χώρο της τεχνολογίας, εργάζεται αυτή την περίοδο πάνω στην δημιουργία του τρίτου κατά σειρά smart watch. Από την άλλη, παρόλο που δεν έχουν αναρτηθεί πουθενά οι τεχνικές προδιαγραφές του νέου αυτού gadget, η συγκεκριμένη πηγή παραθέτει τρία από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Αρχικά, λέγεται ότι το Smartwatch 3 θα ανακοινωθεί στην έκθεση IFA 2014 και θα δανείζεται περίπου την ίδια σχεδιαστική γραμμή όπως και οι προκάτοχοί του, άρα και εδώ θα έχουμε ένα έξυπνο ρολόι με τετραγωνισμένη μορφή. Θα χρησιμοποιεί επίσης μια οθόνη transflective σχεδόν όμοια με αυτή του SW2 αλλά με βελτιωμένη ανάλυση. Για όσους αναρωτιούνται πόσο καλή μπορεί να είναι η οθόνη του, να αναφέρουμε ότι θα φέρει ανακλαστική δυνατότητα με καλύτερα αποτελέσματα ορατότητας ακόμη και όταν το κοιτάζει κανείς κάτω από το έντονο φως του ήλιου και παράλληλα μειώνει την ανάγκη ενός οπίσθιου φωτισμού, αυξάνοντας έτσι την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Δεύτερον, η συσκευή θα τρέχει ένα δικό της λειτουργικό και όχι το Android Wear όπως θα περίμεναν πολλοί, ενώ θα έχει επίσης και έναν ενσωματωμένο δέκτη Wi-Fi, έτσι ώστε θα είναι σε θέση ο χρήστης να εκτελεί μια σειρά εργασιών χωρίς να χρειάζεται να διατηρεί το smart watch του διαρκώς συνδεδεμένο με ένα smartphone. 

Τέλος, το next-gen SmartWatch θα υποστηρίζει το πρότυπο ασύρματης φόρτισης και θα είναι ανθεκτικό στην έκθεσή του στην σκόνη και νερό. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger