Διαθέσιμο το Update 1 για όσους έχουν Windows Phone 8.1 Preview for Developers

05 Αυγούστου 2014

Η Microsoft ξεκίνησε τη διανομή της αναβάθμισης Update 1 για τους χρήστες της έκδοσης Windows Phone 8.1 Preview for Developers.
Οι κάτοχοι smartphone με Windows Phone 8.1 Preview for Developers μάλιστα θα λάβουν
δύο ενημερώσεις -η πρώτη (8.10.12400.899) είχε καθυστερήσει λόγω προβλημάτων που είχαν αντιμετωπίσει χρήστες που παράλληλα χρησιμοποιούσαν κρυπτογράφηση Bitlocker- με τη τελευταία (8.10.14147.180) να αποτελεί τo Update 1 για τα Windows Phone 8.1.

Γνωστή και ως GDR1, η συγκεκριμένη έκδοση προσθέτει ορισμένα νέα χαρακτηριστικά στα Windows Phone 8.1, με το σπουδαιότερο να είναι τα Live Folders, που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν φακέλους στη οθόνη έναρξης. Άλλα νέα χαρακτηριστικά είναι οι Apps Corner (είναι δυνατή η δήλωση συγκεκριμένων εφαρμογών στις οποίες θα έχει πρόσβαση ο κάτοχος της συσκευής, μια δυνατότητα η οποία προορίζεται κυρίως για επιχειρήσεις ενώ επιπλέον μπορεί να δηλωθεί συγκεκριμένη εφαρμογή για άμεση πρόσβαση αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η εκκίνηση του κινητού), SMS merge & forwarding (είναι δυνατή η επιλογή πολλαπλών SMS ώστε ο χρήστης να προχωρήσει στη διαγραφή ή στην προώθησή τους) κ.ά.

Επίσης ο IE11 διαθέτει εκατοντάδες βελτιώσεις οπότε σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε η εμπειρία που προσφέρει -ειδικά όσο αφορά στα mobile websites- είναι παρόμοια με αυτή στα iOS και Android.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Κίνα επίσης, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τις δυνατότητες της Cortana στη μητρική τους γλώσσα (για πρώτη φορά επίσης μπορούν να δοκιμάσουν την αμερικάνικη έκδοση της Cortana και οι χρήστες από την Αυστραλία, τον Καναδά και την Ινδία). Σύμφωνα με αναφορές επίσης, οι κάτοχοι των HTC 8X και 8S δεν έχουν λάβει τη σχετική αναβάθμιση ακόμα.

 Site: WP Central via insomnia

Ενημέρωση: Η αναβάθμιση είναι πλέον διαθέσιμη και για κατόχους HTC 8X και 8S
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger