Η Vodafone εξαγοράζει την Hellas On Line

22 Αυγούστου 2014

Με επίσημη ανακοίνωση πριν λίγα λεπτά, η Vodafone επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ωρών που αφορούσαν την εξαγορά της Hellas On Line, δύο μήνες περίπου μετά την απόκτηση ποσοστού 13.25% στη Forthnet με τη συνεργασία της Wind.
Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, η Vodafone Ελλάδας συμφώνησε με τις εταιρίες Intracom Group και World Equities Investments Holdings SA για την απόκτηση του ποσοστού 72,7% που αυτές κατέχουν στην hellas online, στην τιμή των € 72,7 εκατ. Υπενθυμίζουμε ότι η Vodafone κατείχε ήδη μερίδιο 18.4% στην Hellas On Line, με το συνολικό ποσοστό να ανέρχεται πλέον στο 91.2%.

Με τη συμφωνία αυτή, η Vodafone Ελλάδας καθίσταται ακόμη πιο ισχυρή, αξιοποιώντας περαιτέρω τις δυνατότητες της hellas online, με 519.000 LLU συνδρομητές και 11% μερίδιο αγοράς πελατών σταθερής επικοινωνίας, στο τέλος του 2013. Η hellas online διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, ανάμεσα στους εναλλακτικούς παρόχους, που ξεπερνά τα 5.200 χλμ ενώ είναι ο πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που προχώρησε στην αναβάθμιση του δικτύου οπτικών ινών του στα 100 Gigabit.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος, Γλαύκος Περσιάνης αναφέρει μεταξύ άλλων «ότι η συμφωνία θα επιταχύνει τη στρατηγική μας για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας και αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την ελληνική αγορά. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των συνδρομητών μας, μέσα από ένα από τα πιο ανεπτυγμένα δίκτυα στην Ελλάδα»

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger