Στις 18 Νοεμβρίου το Grand Theft Auto V κυκλοφορεί για PlayStation 4 και Xbox One

13 Σεπτεμβρίου 2014

Γνωρίζαμε ότι το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει για τις επόμενης γενιάς κονσόλες το Φθινόπωρο, ωστόσο η Rockstar Games δεν είχε ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.
Η ημερομηνία επισημοποιήθηκε, και έτσι στις 18 Νοεμβρίου το ιδιαίτερα επιτυχημένο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One. Δυστυχώς, η έκδοση για PC που περιμένουν πολλοί χρήστες, δεν θα κυκλοφορήσει πριν τις 27 Ιανουαρίου του 2015.

Το Grand Theft Auto V κυκλοφόρησε πρώρα για PlayStation 3 και Xbox 360 τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκανε τεράστια επιτυχία αφού οι πωλήσεις τις πρώτες 24 ώρες ξεπέρασαν τα 800 εκατομμύρια δολάρια και μέσα σε τρεις μέρες είχαν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Η νέα έκδοση για PS4 και Xbox One θα διαθέτει επιπλέον περιεχόμενο, όπως περισσότερα αυτοκίνητα και όπλα, ενώ αναμένεται να διαθέτει και βελτιώσεις στα γραφικά, ώστε ο καιρός ή το περιβάλλον του Los Angeles να δείχνουν περισσότερο ρεαλιστικά.Το Grand Theft Auto V κυκλοφόρησε πρώρα για PlayStation 3 και Xbox 360 τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκανε τεράστια επιτυχία αφού οι πωλήσεις τις πρώτες 24 ώρες ξεπέρασαν τα 800 εκατομμύρια δολάρια και μέσα σε τρεις μέρες είχαν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

 Site: The Verge via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger