Απόψε στις 8.00μμ η παρουσίαση του iPhone 6 και iWatch από την Apple [Liveblog]

09 Σεπτεμβρίου 2014


Με μεγάλη ανυπομονησία, οι φίλοι και μη της Apple αναμένουν τη σημερινή παρουσίαση της εταιρείας, μία από τις σημαντικότερες για την εταιρεία των τελευταίων ετών η οποία θα
διεξαχθεί στο Flint Center, εκεί που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ο υπολογιστής Mac.
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδας, η Apple έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει το τελευταίο iPhone, μια νέα wearable συσκευή και ένα νέο σύστημα πληρωμής, με τη φημολογία να αναφέρει ότι αναμένονται και άλλες εκπλήξεις.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά από το apple.com/live, με τη προϋπόθεση όμως να διαθέτετε πρόσφατο λειτουργικό της εταιρείας. Όπως σημειώνεται στον ιστότοπο της Apple, για το live streaming απαιτείται Safari 5.1.10 ή νεότερο σε OS X v10.6.8 ή νεότερο, Safari browserσε iOS συσκευές ενώ η μετάδοση θα μεταδοθεί και μέσω της δεύτερης ή τρίτης γενιάς του Apple TV με έκδοση λειτουργικού 6.2 ή άνω.

Παραδοσιακά το Insomia θα αναμεταδώσει το event μέσω liveblog, όπου θα σχολιάσουμε όλες τις ανακοινώσεις και τα νέα προϊόντα της Apple.

 Site: Liveblog via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger