Στατιστικά Android συσκευών (Σεπτέμβριος 2014)

12 Σεπτεμβρίου 2014

Τα τελευταία στατιστικά κατανομής των εκδόσεων του Android για τον μήνα Σεπτέμβριο έγιναν διαθέσιμα για τους developers από την Google.
Η πιο πρόσφατη έκδοση του Android, το 4.4 KitKat, έφτασε στο 24,5%, ποσοστό αυξημένο κατά 3,6% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
Οι παλιότερες εκδόσεις σημείωσαν -όπως ήταν αναμενόμενο- πτώση στα ποσοστά τους με το 2.3 Gingerbread να χάνει 2,2%, το 4.0 ICS να χάνει 1% και το 4.1 Jelly Bean να χάνει 1,4%.
Αντίθετα μικρή αύξηση παρουσίασαν οι νεότερες εκδόσεις του Jelly Bean, 4.1 και 4.2 κατά 0,9% και 0,1% αντίστοιχα.
Είναι σημαντικό ότι αν ένας developer στοχεύσει σε APIs του Android 4.0, θα έχει στην διάθεσή του το 87.9% των συσκευών ως πιθανούς χρήστες.
Αναμένουμε μέσα στο φθινώπορο την επίσημη διάθεση του Android L, και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον πρώτο μήνα το ποσοστό των Nexus σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές.




Έχει ενδιαφέρον να δούμε και τον αριθμό των Android συσκευών που "υπστηρίζουν" OpenGL ES 3.0. Ο λόγος για κάτι τέτοιο είναι ότιOpenGL ES 3.0 υποστηρίζουν μόνο οι "ναυαρχίδες" του Android, των οποίων το ποσοστό είναι στο 22,5%. Το υπόλοιπο κομμάτι της πίτας απολαμβάνει το ES 2.0.
android statistics september 2014

[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger