Η Apple ενέκρινε εφαρμογή αξίας €899.99 για λήψη video 4K με το iPhone 5s

16 Σεπτεμβρίου 2014

Γνωρίζατε ότι το iPhone 5s μπορεί να τραβήξει video ανάλυσης 4K; Και όμως, χάρη στην εφαρμογή Vizzywig 4K είναι δυνατή η λήψη video υπερυψηλής ανάλυσης, αν και για να την αποκτήσετε θα πρέπει να δαπανήσετε €899,99!
Η εφαρμογή είναι συμβατή μόνο με iOS 7 -τουλάχιστον για την ώρα- και με τις εκδόσεις του iPhone 5s 32GB και 64GB. Το Vizzywig 4K app επιτρέπει στον χρήστη του iPhone 5s 32GB ή 64GB να τραβάει, να επεξεργάζεται και να μοιράζεται video ανάλυσης 4K.

Οι δημιουργοί της εφαρμογής τονίζουν ότι όσοι την αγοράσουν δεν θα πρέπει να αναβαθμίσουν το κινητό τους στην έκδοση iOS 8 αν θέλουν να παραμείνει λειτουργική, επειδή υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με το ενσωματωμένο burst mode, που αφορά στο λογισμικό της κάμερας στη νέα έκδοση του λειτουργικού και το οποίο επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών με 10 καρέ το δευτερόλεπτο. Η εφαρμογή βασίζεται στη λειτουργία burst mode, αφού ουσιαστικά δημιουργεί video από τη λήψη συνεχόμενων φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης με 24 καρέ το δευτερόλεπτο.

Η εφαρμογή στη συνέχεια "ενώνει" τις λήψεις, για τη δημιουργία video ανάλυσης 4K στα 24fps. Αν αναρωτιέστε για τον ήχο, καταγράφεται ανεξάρτητα και προστίθεται αργότερα. Οι δημιουργοί της εφαρμογής, ελπίζουν σε κάποια νέα έκδοση του λογισμικού, να διορθωθεί το θέμα με το burst mode, ώστε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια να καταστήσουν την εφαρμογή τους συμβατή με το iOS 8.

 Download: Vizzywig 4K | iOS 7

 Site: PhoneArena via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger