Η Apple δημιουργεί σελίδα υποστήριξης για να βοηθήσει χρήστες να μεταφέρουν δεδομένα από το Android smartphone τους στο iPhone

18 Σεπτεμβρίου 2014


Με τη διάθεση των νέων iPhone 6 και iPhone 6 Plus, η Apple μεταξύ άλλων στοχεύει στην αγορά των κορυφαίων Android συσκευών, και στους χρήστες που χρειάζονται ένα smartphone με
μεγάλη οθόνη για να καταναλώνουν περιεχόμενο και να κάνουν τη δουλειά τους.
Υπάρχουν χρήστες που εξαιτίας της μεγάλης οθόνης, με το καιρό βρήκαν καταφύγιο σε συσκευές Android, αλλάζοντας "στρατόπεδο". Αυτούς τους χρήστες -και πελάτες- τους θέλει πίσω η Apple.
Σε αυτή τη προσπάθεια να τους κερδίσει πίσω (αυτό ενδεχομένως να δείχνει και ότι η εταιρεία, αναμένει κάποιο κύμα από χρήστες Android που θα μεταβούν στη πλατφόρμα της), η Apple δημιούργησε ένα εργαλείο, μία σελίδα υποστήριξης στην ιστοσελίδα της, για να βοηθήσει όσους θέλουν να προχωρήσουν με αυτή τη μετάβαση.

Στη σελίδα, η Apple δείχνει με λεπτομέρειες και με διάφορες μεθόδους, πως ένας χρήστης Android, μπορεί να μεταφέρει όλο το περιεχόμενο που έχει στη συσκευή του σε ένα iPhone, από τα emails και τις επαφές, έως καταχωρήσεις στο ημερολόγιο, φωτογραφίες, videos, μουσική, βιβλία, έγγραφα κ.ά.

Έως σήμερα, είχαμε δει αρκετούς κατασκευαστές συσκευών Android να ακολουθούν αυτή τη τακτική, για να βοηθήσουν τους χρήστες να μεταφέρουν τα δεδομένα από το iPhone στο νέο Android smartphone τους. Αλλά τώρα τα πράγματα άλλαξαν.

 Site: GSMArena
 Site: SlashGear via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger