Η Apple κυκλοφορεί το iOS 8.0.1 το οποίο προκαλεί σοβαρά προβλήματα

24 Σεπτεμβρίου 2014


Την πρώτη αναβάθμιση του iOS 8 κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα η Apple η οποία μπορεί όπως αναφέρεται στις λεπτομέρειες να επιδιορθώνει σφάλματα που παρουσιάστηκαν με την τελευταία έκδοση, όμως οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για την παρουσία νέων
πολύ πιο σοβαρών προβλημάτων εξαιτίας αυτής της αναβάθμισης.
Ξεκινώντας από τα προβλήματα που λύνει το iOS 8.0.1, η Apple αναφέρει ότι σ' αυτά περιλαμβάνεται ένα bug που παρουσιάστηκε με το HealthKit, και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να μη δέχεται η εταιρεία εφαρμογές στο App Store που έκαναν χρήση της συγκεκριμένης πλατφόρμας γυμναστικής.

Ένα από τα bugs που αντιμετωπίζει το iOS 8.0.1 έχει να κάνει με τα πληκτρολόγια τρίτων κατασκευαστών τα οποία σταματούσαν να είναι επιλεγμένα ως η προκαθορισμένη λύση πληκτρολόγησης μόλις ο χρήστης εισήγαγε τον κωδικό του. Ακόμα φαίνεται ότι έχει λυθεί το πρόβλημα με το Reachability το οποίο σταματούσε να δουλεύει σε αρκετά iPhone 6 και iPhone 6 Plus όπως επίσης και το bug που απαγόρευε το ανέβασμα φωτογραφιών και βίντεο από το Safari browser.

Όμως ήδη οι πρώτες αναφορές χρηστών που προχώρησαν στην αναβάθμιση, κάνουν λόγο για την παρουσία πολύ σημαντικών προβλημάτων όπως την απενεργοποίηση της δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας του χρήστη, με το iPhone να εμφανίζει το μήνυμα «No Service». Επίσης υπάρχουν αναφορές για αποτυχημένες προσπάθειες κατά τη λειτουργία αναγνώρισης του δακτυλικού αποτυπώματος του κατόχου της συσκευής.

Όπως γίνεται κατανοητό, προτείνεται στους κατόχους των μοντέλων iPhone 4S/5/5C/5S/6/6 Plus να παρακάμψουν τη συγκεκριμένη αναβάθμιση, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει σχετική ενημέρωση από την Apple.

 Site: Macrumors
 Site: TheVerge via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger