Η όψη ενός Apple Watch στο... Android Wear!

16 Σεπτεμβρίου 2014

Τα smartwatches με Android Wear αρχίζουν σιγά-σιγά να κυκλοφορούν στην αγορά και στους πρώτους καρπούς των τυχερών αγοραστών τους. Παράλληλα με το λανσάρισμά τους, ωστόσο,ανεξάρτητοι προγραμματιστές έχουν αρχίσει να εμπνέονται από την ύπαρξή
τους, κυκλοφορώντας μεταξύ άλλων και custom watchfaces, για την αλλαγή της όψης του Moto 360, των Samsung Gear ή των LG G smartwatches της αγοράς. Τo PEAR watchfaceωστόσο αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση προσωποποίησης. Κι αυτό γιατί φέρνει το έξυπνο ρολόι που μόλις ανακοίνωσε η... Apple (!), σε ένα Android Wear smartwatch.

Η όψη του Apple Watch με την πληθώρα των εικονιδίων μεταφέρεται στο wearable λειτουργικό της Google, κατάλληλη τόσο για ρολόγια με τετράγωνη όσο και με... στρογγυλή όψη. Και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία, αρκετά ιδιαίτερο θα λέγαμε. Το αν οι υπεύθυνοι Apple και Google θα ενθουσιαστούν με αυτόν το συνδυασμό δε το νομίζουμε, σε κάθε περίπτωση, το PEAR watchface είναι εδώ και οι ενδιαφερόμενοι με περίεργα γούστα μπορούν να το κατεβάσουν από τη σχετική σελίδα.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger