Assassin’s Creed: The Americas Collection. Το απόλυτο πακέτο!

09 Σεπτεμβρίου 2014


Ubisoft ανακοίνωσε ότι σκοπεύει μέσα στον Οκτώβριο να κυκλοφορήσει ένα συλλεκτικό πακέτο που θα περιλαμβάνει τρεις τίτλους από το Assassin’s Creed. Συγκεκριμένα, στοAssassin’s Creed: The Americas Collection (στη Βρετανία θα
ονομάζεται Birth of a New World – The American Saga), οι gamers θα μπορούν να βρουν τα Assassin’s Creed 3Assassin’s Creed 4: Black Flag και Assassin’s Creed Liberation HD.
 AC_American_Saga_2
Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Ubisoft το εν λόγω πακέτο θα κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου στην Ευρώπη και στις 28 Οκτωβρίου στη Βόρεια Αμερική και όπως καθίσταται σαφές το περιεχόμενο του θα είναι καθαρά αμερικανοκεντρικό, καθώς η δράση και στους τρεις προαναφερθέντες τίτλους εξελίσσεται στην Αμερική. H Ubisoft με αυτό τον τρόπο επιχειρεί να προετοιμάσει καλύτερα τους gamers των Xbox 360 καιPlayStation 3, που ενδεχομένως να μην είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τους παραπάνω τίτλους. Με το επερχόμενο AC: Rogue να κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου για Xbox 360 και PlayStation 3, η συγκεκριμένη συλλογή αδιαμφισβήτητα θα γεφυρώνει το κενόανάμεσα στα Assassin’s 3 και Black Flag με το Rogue, για το οποίο ήδη γνωρίζουμε ότι σε αυτό θα κάνουν την εμφάνιση τους αρκετοί χαρακτήρες από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.
Αν και η Ubisoft δεν ανακοίνωσε τιμή για το συγκεκριμένο πακέτο, πιστεύουμε ότι πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία για όλους τους gamers εκείνους που δεν είχαν την δυνατότητα να παίξουν (όλους ή ορισμένους) τίτλους της συγκεκριμένης συλλογής.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger