Το Galaxy Ace 4 με AMOLED οθόνη ανακοίνωσε η Samsung

29 Σεπτεμβρίου 2014

Η Samsung ανακοίνωσε μία νέα έκδοση του Galaxy Ace 4, με AMOLED οθόνη, τουλάχιστον για την αγορά της Γερμανίας, το οποίο έχει την ονομασία Galaxy Ace Style LTE.
Το κινητό διαθέτει οθόνη 4.3 ιντσών τεχνολογίας AMOLED ανάλυσης 480 x 800 pixels. Βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz και ενσωματώνει 1GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος έχει χωρητικότητα 4GB, ωστόσο είναι επεκτάσιμος μέσω κάρτας μνήμης microSD.
Η κύρια κάμερα του Galaxy Ace Style LTE έχει αισθητήρα ανάλυσης 5.0 Megapixels, συνοδεύεται από LED flash και προσφέρει δυνατότητα λήψης video ανάλυσης 720p. Διαθέτει WiFi 802.11a/b/g/n, WiFi Direct και Bluetooth 4.0 ενώ η συσκευή είναι εξοπλισμένη και με τεχνολογία NFC.

Ένας από τους τρόπους για να ξεχωρίσει η συγκεκριμένη έκδοση από την απλή Galaxy Ace 4, είναι η πλατιά ρίγα που υπάρχει στο πίσω κάλυμμα της συσκευής, το οποίο αφαιρείται για να αποκαλύψει τις υποδοχές για τη κάρτα microSD, microSIM και τη μπαταρία που έχει χωρητικότητα 1900mAh. Το κόστος της νέας συσκευής της Samsung είναι €199 και κυκλοφορεί σε μαύρο και λευκό χρώμα.

 Site: GSMArena via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger