H Motorola παρουσίασε το ανανεωμένο Moto Xa

06 Σεπτεμβρίου 2014

Η Motorola ανακοίνωσε το νέο Moto X (2ης γενιάς), που διαθέτει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά αλλά και ποιότητα κατασκευής. Ο σχεδιασμός επίσης κάνει εντύπωση και πρόκειται για ένα ελκυστικό smartphone που ξεχωρίζει για την αψιδωτή σχεδίαση, τα
υλικά κατασκευής, το επίπεδο παραμετροποίησης που προσφέρει στον χρήστη για να δημιουργήσει τη δική του προσωπική συσκευή και βεβαίως τα πλούσια χαρακτηριστικά του.
Αυτή τη φορά, το Moto X διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο ενώ το πίσω μέρος μπορεί να έχει επένδυση από δέρμα ή ξύλο, με διαφορετική υφή και χρώμα. Λογικά, οι αμερικανοί θα μπορούν να κάνουν τις επιλογές τους για ακόμη μία φορά χρησιμοποιώντας το online εργαλείο Moto Maker.

Όσο αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 801 SoC με συχνότητα λειτουργίας 2.5GHz (Adreno 330 GPU) και διαθέτει 2GB RAM και 16GB ή 32GB αποθηκευτικού χώρου, που όμως δεν επεκτείνεται.

Η οθόνη του είναι τεχνολογίας AMOLED και επιδεικνύει διαγώνιο 5.2 ίντσες υποστηρίζοντας ανάλυση 1080 x 1920 pixels (423ppi). Η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass. Στο πίσω μέρος, διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 13 Megapixels με διπλό LED flash, το οποίο βρίσκεται γύρω από τον φακό (ring flash). Η κάμερα προσφέρει δυνατότητα λήψης video ανάλυσης 4K. Η μπαταρία του προσφέρει χωρητικότητα 2300mAh.



Οι διαστάσεις του νέου Moto X είναι 72.4 x 140.8 x 9.9 χιλιοστά (στο κέντρο του πίσω μέρους που σχηματίζει καμπύλη) ωστόσο το πάχος στις άκρες είναι μόλις 3.8 χιλιοστά. Το βάρος του είναι 144 γραμμάρια. Όσο αφορά στο λειτουργικό σύστημα, βασίζεται στο Android 4.4.4 Kitkat. Το κόστος του smartphone είναι $499.99.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger