Πρώτη επαφή με το iPhone 6 της Apple (video)

19 Σεπτεμβρίου 2014

Τα δύο νέα iPhone της Apple, το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus κυκλοφόρησαν πριν λίγες ώρες, και δε χάσαμε την ευκαιρία να δούμε πρώτα από κοντά το iPhone 6 το οποίο αναμένεται να έχει και τη μεγαλύτερη μερίδα πωλήσεων από τα δύο μοντέλα.
Αρχικά ο σχεδιασμός και η ποιότητα κατασκευής παραμένουν σε κορυφαία επίπεδα αν και για το σχεδιασμό ίσως υπάρξουν κάποιες αντίθετες απόψεις που επίκεντρό τους θα έχουν τις γραμμές από πλαστικό στο πίσω μέρος οι οποίες είναι απαραίτητες για τη λήψη του σήματος κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο. Οι αυστηρές γραμμές κατά μήκος του τηλεφώνου έχουν αντικατασταθεί από καμπύλες οι οποίες ενώνονται όμορφα με το γυαλί της οθόνης, όπως ακριβώς σε πολλά κορυφαία Lumia μοντέλα. Κάτι ακόμα που ίσως ξενίσει αρκετούς είναι η πίσω κάμερα η οποία προεξέχει από το κινητό έστω και ελάχιστα, μιας και το iPhone 6 είναι το πιο λεπτό iPhone που έχει κατασκευάσει η Apple με πάχος μόλις 6.9 χιλιοστά.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το iPhone 6 έρχεται επιτέλους με αρκετά μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του αφού αυτή πλέον είναι στις 4.7 ίντσες, μια αναβάθμιση την οποία περίμενε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κοινού της Apple που δε χρειάζεται πλέον να μεταφερθεί στο Android όπως στο παρελθόν. Μαζί με τη μεγαλύτερη οθόνη, έρχεται και η HD ανάλυση και συγκεκριμένα 1334 x 750 που αντιστοιχεί σε 326 PPI, ίδιος αριθμός με αυτόν του iPhone 5/5s. Όπως μπορείτε να δείτε και στη βιντεοπαρουσίαση μας, οι εντυπώσεις μας είναι πολύ καλές με πανέμορφα ακριβή χρώματα και σχετικά εύκολη ανάγνωση της οθόνης κάτω από τον ήλιο.

Εσωτερικά συναντάμε τη νέα γενιά SoC της Apple, το A8 με μνήμη μόλις 1 GB που αν και ακούγεται «λίγη» εντούτοις δε συναντήσαμε κάποιο πρόβλημα κατά την λίγη ώρα που ασχολούμαστε με τη συσκευή. Επιπλέον στο εσωτερικό υπάρχει και NFC chip το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τον Οκτώβριο αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες για το Apple Pay, το πρόγραμμα πληρωμών με φορητές συσκευές της Apple.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Κάτι που σίγουρα θέλουμε να δούμε πιο διεξοδικά στην πλήρη παρουσίαση που θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα είναι η αυτονομία της συσκευής η οποία σύμφωνα με την Apple βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με το iPhone 5s. Το ίδιο ισχύει και για το iOS 8, την τελευταία έκδοση της mobile πλατφόρμας της Apple η οποία φέρνει σημαντικά νέα χαρακτηριστικά όπως ήδη γνωρίζουν οι κάτοχοι αρκετών iOS συσκευών. Σε αυτά η Apple έχει προσθέσει τη δυνατότητα Reachability για πιο εύκολη χρήση του κινητού με το ένα χέρι και το οποίο μας άρεσε αρκετά κατά τις πρώτες δοκιμές.

Και φέτος η Apple επιλέγει τα 8MP ως την μέγιστη ανάλυση των φωτογραφιών που μπορεί να κάνει λήψη το iPhone 6, αναβαθμίζοντας όμως τα εσωτερικά μέρη και με έμφαση στην πολύ γρήγορη αυτόματη εστίαση μέσω της τεχνολογίας Focus Pixels. Η εγγραφή βίντεο μπορεί να γίνει στη Full HD ανάλυση αλλά αυτή τη φορά στα 60fps ενώ εντυπωσιακή είναι η δυνατότητα για εγγραφή βίντεο σε αργή κίνηση με 240fps. Μια πρώτη γεύση μπορείτε να πάρετε από τα παρακάτω δείγματα.

Δημοσιευμένη Εικόνα

iPhone 6 Camera iPhone 6 Camera iPhone 6 Camera
iPhone 6 Camera iPhone 6 Camera


Το iPhone 6 κυκλοφορεί από σήμερα στις στις Ηνωμένες Πολιτείες, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία Ιαπωνία και άλλες 5 χώρες με επιπλέον 20 χώρες να ακολουθούν στις 26 Σεπτεμβρίου. Για τη χώρα μας δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια σχετική ενημέρωση, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να κάνουν λόγο για τα τέλη Οκτωβρίου. Η τιμή του πάντως αναμένεται να κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με αυτά του iPhone 5s, με το μοντέλο των 16 GB να ξεκινά από τα €749, ενώ πρώτη φορά η Apple παρουσιάζει μοντέλο με χωρητικότητα 128 GB και καταργεί αυτό των 32GB.



[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger