Τα νέα iPhones από 24 Οκτωβρίου στην Ελληνική αγορά από 750/850 ευρώ

20 Σεπτεμβρίου 2014

Στις 24 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή και τέσσερις ημέρες πριν γιορτάσουμε την Εθνική μας Επέτειο του ΟΧΙ, θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση των νέων iPhones στην πατρίδα μας. Ίσως να άργησε η άφιξή τους στην δική μας τοπική αγορά μερικές εβδομάδες βάση των
αρχικών εκτιμήσεων, αλλά όπως και να έχει θα είναι κοντά μας από τον επόμενο μήνα. 

Αρκετοί συμπολίτες μας δεν κρύβουν ότι θέλουν να αποκτήσουν το νέο iPhone και οι πρώτες παραγγελίες που δόθηκαν και στους μεγαλύτερους παρόχους στην Ελλάδα (Cosmote-Vodafone-Wind) φτάνουν αθροιστικά μαζί τα 50.000 κομμάτια για το iPhone 6 και iPhone 6 Plus, ο όγκος αν το καλοσκεφτεί κανείς είναι υψηλός και πάλι, αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι οι πωλήσεις του προγενέστερου iPhone, για το πρώτο εξάμηνο του 2014 βάση στοιχείων που έχει συλλέξει η Cosmote, πλησίασαν τις 70.000 συσκευές. 

Φτάνοντας στο επίμαχο σημείο, την τιμή του νέου iPhone 6 να αναφέρουμε ότι αυτή θα ξεκινά από τα 750 ευρώ για όποιον θέλει να κάνει δική του την έκδοση με την οθόνη 4,7 ιντσών και 16 GB αποθηκευτικού χώρου, χωρίς δεσμεύσεις συμβολαίων. Αυξημένη κατά 100 ευρώ θα είναι η τιμή του iPhone 6 Plus με τις 5,5 ίντσες και αποθηκευτικό χώρο 16 GB, αγγίζοντας τα 850 ευρώ. Oι τιμές αυξάνονται κλιμακωτά συναρτήσει του αποθηκευτικού χώρου.

Να υπενθυμίσουμε πως το best seller προϊόν της Apple ήδη διατίθεται ήδη σε ορισμένα κράτη, όπως: Την Αυστραλία, τον Καναδά, την Γαλλία, την Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, το Πουέρτο Ρίκο, την Σιγκαπούρη και την Βρετανία.

[via] - [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger