Η LG επιδεικνύει το G Watch R στην IFA 2014 (& hands-on photos)

04 Σεπτεμβρίου 2014

Λίγες μέρες πριν την IFA 2014, οι Κορεάτες είχαν "βιαστεί" να ανακοινώσουν το νέο τους smartwatch LG G Watch R, το πρώτο τους με στρογγυλή οθόνη (στα πρότυπα του πανέμορφου Moto 360) , φυσικά και πάλι με το λειτουργικό Android Wear.
Η συσκευή τώρα κάνει την εμφάνισή της στη γερμανική έκθεση, όχι πλήρως λειτουργική, αλλά έτοιμη να μας δώσει μία πρώτη γεύση από την εμφάνιση, αλλά και τη γενικότερη παρουσία της.
Αξιοσημείωτο το ότι πρόκειται για το πρώτο smartwatch με στρογγυλή οθόνη που εμφανίζει πληροφορίες στο 100% της επιφάνειάς της (σ.σ. το Moto 360 διαθέτει ένα μαύρο strip στο κάτω μέρος του).  Κατά κάποιους, η εμφάνισή του είναι καθαρά... ανδρική, αν και αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να κρίνει μόνος του με βάση τις προτιμήσεις του.
Η συσκευή διαθέτει μπαταρία με δύο μέρες αυτονομίας σύμφωνα με την LG (που πρακτικά, βέβαια, αποδεικνύεται μικρότερη) ενώ, αν και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη η τιμή της, φαίνεται πως θα είναι περισσότερο... τσουχτερή απ' αυτή του υπάρχοντος μοντέλου G Watch.
LG G Watch R hands-on 01
Το LG G Watch R, όσον αφορά τα specs του, διαθέτει οθόνη ανάλυσης 320x320 pixelsμεγέθους 1.3 ίντσας, σασί από ανοξείδωτο ατσάλι και δερμάτινο λουράκι που μπορεί να αντικατασταθεί από άλλο, ακόμη και third-party, των 22 χιλιοστών. Υποστηρίζει Bluetooth 4.0, διαθέτει μικρόφωνο για voice controls και είναι αδιάβροχο.
LG G Watch R hands-on 04
Διαθέτει heart-rate monitor, δε διαθέτει όμως αισθητήρα περιβάλλοντος φωτός όπως το Moto 360, κάτι που ίσως προβληματίσει κάποιους. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 410mAhκαι αξίζει να σημειώσουμε ότι φορτίζει μόνο μέσω charging cradle με pins και όχι με κλασικό φορτιστή.
Η διάθεσή του αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, με την LG να ανακοινώνει πως ξεκίνησε και τη μαζική παραγωγή των P-OLED του, ώστε να είναι πανέτοιμη για τη διάθεσή του.
LG G Watch R hands-on 03
Στο θέμα βλέπουμε τις φωτογραφίες του Δημήτρη Σκιάννη από το Βερολίνο όπου είδε από κοντά το LG G Watch R σε παρουσίαση της εταιρείας και μας μετέφερε τις εντυπώσεις του.
LG G Watch R hands-on 02
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger