Microsoft: Έτοιμη να εξαγοράσει τo Minecraft για 2 δισ. δολάρια; (φήμες)

13 Σεπτεμβρίου 2014

Νέος κύκλος συζητήσεων και διαπραγματεύσεων ανοίγεται για Microsoft και Mojang, την εταιρεία που δημιούργησε το δημοφιλές και τρομερά πετυχημένο εμπορικά παιχνίδι με τίτλο Minecraft. Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, λέγεται πως η
Microsoft είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει αυτή την προβλεπόμενη εξαγορά της δεύτερης, η οποία θα αγγίξει τα 2.000.000.000 δολάρια! Επίσης, φημολογείται έντονα ότι οι υπογραφές θα μπορούσαν να «πέσουν» και αυτή την εβδομάδα, ωστόσο η όλη συζήτηση μεταξύ των δύο εταιρειών βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και δεν έχει κλείσει τίποτα, δεν έχουμε κάτι το οριστικό. 

Το Minecraft απέφερε υψηλά κέρδη στον δημιουργό της και βάση υπολογισμών που έγιναν έως και τον Ιούνιο του 2014, η ανεξάρτητη Mojang πούλησε σχεδόν 54 εκατομμύρια αντίτυπα του συγκεκριμένου τίτλου παιχνιδιού και ο αριθμός αυτός φαίνεται ότι ενισχύθηκε από την στιγμή εκείνη που αποφάσισαν να το κυκλοφορήσουν σε πολλές πλατφόρμες και κονσόλες, όπως σε Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PC, Mac και Android/iOS smartphones. 

Αυτό το τόσο διαδεδομένο παιχνίδι, κυκλοφόρησε επίσημα το 2011 και για τα δύο επόμενα χρόνια βρισκόταν σε beta μορφή. Η εταιρεία έχει αναπτύξει και διαθέσει και άλλα mini-games λιγότερα γνωστά σε εμάς, όπως το Catacomb Snatch και Battle Frogs. Η ομάδα της Mojang αυτή την χρονική περίοδο έχει ξεκινήσει την δημιουργία ενός νέου role-playing παιχνιδιού που ονομάζεται Scrolls. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger