Η Microsoft δημοσίευσε (κατά λάθος) teaser των Windows 9!

02 Σεπτεμβρίου 2014

Η Microsoft China σε post στο Weibo αποκαλύπτει κατά λάθος ένα πρώτο teaser από τα...Windows 9.
Η νέα έκδοση του λειτουργικού της Microsoft έρχεται με αρκετές αλλαγές, με την εταιρεία να ρωτάει το κοινό στο post που δημοσίευσε: "ποια είναι η γνώμη του για την
επαναφορά του start menu".

Το post, που συμπεριλάμβανε και ένα logo από τα Windows 9, αφαιρέθηκε σύντομα, κάτι που σημαίνει ότι δημοσιεύτηκε... κατά λάθος!
Σίγουρα, πάντως, αποτελεί μία ακόμη ένδειξη ότι τα Windows 9 έρχονται σύντομα. Οι φήμες θέλουν το event ανακοίνωσής τους να πραγματοποιείται στις 30 Σεπτεμβρίου όπως έχουμε ξαναγράψει, με το πρώτο preview τους να δίνεται στους developers την ίδια ημέρα ή ελάχιστα αργότερα.
Η επόμενη έκδοση των Windows αναμένεται να προσφέρει στους developers μία πρώτη ματιά στο νέο mini Start Menu που ετοιμάζει η Microsoft, παράλληλα με την κατάργηση της Charm bar, καθώς και άλλες αλλαγές στο User Interface του λειτουργικού. Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν πως η Microsoft εργάζεται και πάνω σε μία έκδοση με ενσωματωμένη μία πρώιμη version του φωνητικού βοηθού Cortana, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές αν θα προλάβει να είναι διαθέσιμο αυτό το χαρακτηριστικό στο πρώτο preview των"Threshold".
Αναμένουμε!

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger