Moto 360. Το teardown του iFixit αποκαλύπτει... αρχαίο SoC και 300mAh μπαταρία

10 Σεπτεμβρίου 2014

Μπορεί το απροσδόκητα παραμετροποιήσιμο εμφανισιακά Apple Watch να παρουσιάστηκε μόλις εχθές, ωστόσο το Moto 360 παραμένει διακαής πόθος αρκετών φίλων του Android.
Στο iFixit πήραν ένα Moto 360 και το "κατσαβίδιασαν" αποκαλύπτοντας ορισμένα στοιχεία
για το προϊόν που δεν γνωρίζαμε, και που εν' μέρη απογοητεύουν κατά την άποψη μας. Ο σχεδιασμός, η στρογγυλή οθόνη και ο φορτιστής αποτελούν "προϊόντα" προχωρημένης σκέψης, αλλά το "teardown" αποκαλύπτει και δύο τουλάχιστον δυσάρεστες εκπλήξεις.

Το Moto 360 βασίζεται σε ένα... απαρχαιωμένο chip από την εποχή του Droid 2 (πάμε πίσω στο 2010) και εννοούμε τον επεξεργαστή OMAP3630 της Texas Instruments.

Η μπαταρία επίσης διαθέτει χωρητικότητα 300mAh, που είναι μικρότερη από την ονομαστική των 320mAh. Η εταιρεία σε σχετική ερώτηση του Computerworld απάντησε ότι τα 320mAh είναι ένας "τυπικός αριθμός" και πως τα 300mAh είναι τα λιγότερα που μπορεί να λάβουν οι χρήστες. Δείτε παρακάτω το video του iFixit ώστε να αποκτήσετε μία πολύ καλή εικόνα για τα "σωθικά" του Moto 360.




 Site: Engadget via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger