Έρχεται το Nexus 6, προς απόσυρση το Nexus 5;

17 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν χρειάζεστε πλέον άλλες ενδείξεις για να πειστείτε ότι το Nexus 6 smartphone αρχίζει και φαίνεται στον ορίζοντα, αφού οι πληροφορίες για αυτό διαρκώς εμπλουτίζονται. Ακόμη, μια καναδική εταιρεία τηλεπικοινωνιών όταν ρωτήθηκε γιατί το Nexus 5 δεν
βρίσκεται πλέον στην σελίδα υποστήριξή τους, είπαν ότι πλέον για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχουν απόθεμα και το έχουν αποσύρει από τα καταστήματά τους, οπότε οι επισκέπτες δεν θα το βρουν διαθέσιμο προς πώληση. 

Μάλιστα η Wind Mobile απαντώντας σε έναν πελάτη της μέσω του Twitter είπε ότι δεν έχουν πολλά διαθέσιμα τεμάχια του Nexus 5 και διευκρίνισε ότι πλέον δεν παράγονται. Βαδίζοντας προς το φετινό Φθινόπωρο, η Google πιθανόν να ετοιμάζει την άφιξη του νέου Nexus 6 στην διεθνή αγορά και μάλλον έχει «σκοτώσει» το υπάρχων Nexus smartphone για να προετοιμάσει το έδαφος όσον αφορά το νέο μοντέλο τους. To επερχόμενο Nexus θα κατασκευάσει η Motorola για λογαριασμό της Google και η κωδικός του ονομασία είναι Shamu. Η Wind δεν είπε όσο καιρό θα διαρκέσει αυτή η κατάσταση περί εξάντλησης των αποθεμάτων ούτε είπε εάν η παραγωγή του συγκεκριμένου κινητού έχει τελειώσει οριστικά. Για ευνόητους λόγους η συνομιλία αυτή έχει διαγραφεί, αλλά παραπάνω βλέπετε ότι έχει αναρτηθεί το screenshot για να αποδειχθεί ότι όλα αυτά πράγματι ειπώθηκαν. 

Το κατά πόσο η Google έχει την πρόθεση να υποβαθμίσει την περσινή της ναυαρχίδα δεν το γνωρίζουμε, πάντως όποιος θέλει να αποκτήσει το Nexus 5 ας το κάνει τώρα γιατί πολύ απλά αργότερα ίσως να μείνει στα αζήτητα. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger