Project Widow. Μια εικονική περιπλάνηση στον κόσμο του AC: Unity!

25 Σεπτεμβρίου 2014


Από σήμερα όλοι οι fans του Assassins Creed: Unity μπορούν να βιώσουν μία ξεχωριστήonline εμπειρία, καθώς η Ubisoft με σκοπό να προμοτάρει το Assassin’s Creed: Unity ξεκίνησε τη λειτουργία του Project Widow, ενός online tour event (στο στυλ του Google Street View)
που προσφέρει στους επισκέπτες μία virtual περιπλάνηση 360 μοιρών στη γαλλική πρωτεύουσα.  
 Project Widow_2
Το Project Widow είναι ένα είδος online interactive guided tour που ταξιδεύει τους gamers στο Παρίσι του 18ου αιώνα, στην καρδιά της Γαλλικής Επανάστασης. Οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν από κοντά ορισμένες από τις πιο γνωστές τοποθεσίες του Παρισιού, οι οποίες έπαιξαν κομβικό ρόλο στη διάρκεια των δραματικών γεγονότων του 1789. Ένα από τα ομορφότερα στοιχεία του συγκεκριμένου online tour guide είναι ότι ουσιαστικά συνενώνει το παρόν με το παρελθόν της Πόλης του Φωτός, ενώ επιπλέον αφηγητής στο εν λόγω ταξίδι είναι ο γνωστός ηθοποιός του Lord of the Rings, Andy Serkis. Όσοι βέβαια λάβουν μέρος σε αυτή την εκπληκτική περιήγηση θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον εικονικό κόσμο της γαλλικής πρωτεύουσας και να ανακαλύψουν σημεία που βρίθουν από ιστορική σημασία. Πέραν όμως του ιστορικού ενδιαφέροντος, το Project Widow θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες στους επισκέπτες, στο να ξεκλειδώσουν πρόσθετο bonus περιεχόμενο.  
 Project Widow_3
Αναμφίβολα, το Project Widow πρόκειται για μία ακόμη εξαιρετική προσπάθεια από την Ubisoft για να προμοτάρει το επερχόμενο Assassin’s Creed: Unity, για αυτό θα σας προτείναμε να το επισκεφτείτε, κάνοντας click εδώ. Σε περίπτωση βέβαια που αναρωτιέστε από πού προέκυψε η ονομασία Project Widow, αυτό που έχουμε να προσθέσουμε εδώ είναι ότι έχει μία σχέση με την διάσημη γκιλοτίνα του 18ου αιώνα!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger