Ολόχρυσα PS4 και Xbox One παρουσιάζονται στο Dubai!

14 Σεπτεμβρίου 2014


Στο Dubai υπάρχει μία πλούσια ελίτ που σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει έννοιες όπως ανεργία, ύφεση ή  οικονομική κρίση και διάγει ένα υπερπολυτελή βίο, οδηγώντας Ferrari και παίζοντας τα αγαπημένα τους games σε κονσόλες που είναι κατασκευασμένες από…
ατόφιο χρυσάφι! Ναι, καλά διαβάσετε στο πλαίσιο της Games 14 Conference (η οποία θεωρείται η αντίστοιχη Gamescom για την περιοχή της Μέση Ανατολής), ανακοινώθηκε από την εταιρεία Jumbo Electronics ότι θα παρουσιαστούν δύο υπερπολυτελείς εκδόσεις τουPlayStation 4 και του Xbox One, οι οποίες θα είναι κατασκευασμένες από χρυσό!
Gold_Xbox_Oneb_Dubai
H Jumbo Electronics που θεωρείται από τους μεγαλύτερους retailers που δραστηριοποιούνται sto Dubai, ανακοίνωσε ότι οι χρυσές εκδόσεις του Xbox και του PlayStation 4 αποτελούν δημιουργίες του γνωστού ιταλικού οίκου που ειδικεύεται στο σχεδιασμό πολυτελών κοσμημάτων, Gatti και αναμένεται να διατεθούν στο κοινό στη διάρκεια της έκθεσης Games 14 (μάλιστα η φίρμα Gatti αναγράφεται και στο μπροστινό τμήμα του PS4 και Xbox One). Φυσικά, η τιμή για αυτές τις δύο κονσόλες θα είναι λιγάκι…τσιμπημένη, καθώς θα στοιχίζουν 13.699 δολάρια η καθεμία (υπογλώσσια, νεράκι κανείς;)! Εντάξει, εάν είσαι σεΐχης στο Dubai και έχεις στη κατοχή σου πετρελαιοπηγές, αυτά τα χρήματα μπορείς να τα βγάλεις μέσα σε λίγες ώρες, οπότε μάλλον δεν θα σου είναι πρόβλημα να δαπανήσεις το προαναφερθέν ποσό.
Το υπόλοιπο 99% του γήινου πληθυσμού που φυσικά δεν μπορεί να ξοδέψει τα παραπάνω χρήματα για να αγοράσει μία κονσόλα, μπορεί απλώς να χαζέψει τις φωτογραφίες τους!  
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger