Sony Xperia Z3 Compact. Ο... compact βασιλιάς είναι εδώ με οθόνη 4,6 ιντσών!

03 Σεπτεμβρίου 2014

Στην παρουσίαση των Ιαπώνων στην IFA 2014, μαζί με το Xperia Z3 ανακοινώθηκε και τοXperia Z3 Compact, μία πρόταση που φέρνει τα περισσότερα χαρακτηριστικά του νέου κορυφαίου μοντέλου της, σε... compact διαστάσεις και με οθόνη 4,6 ιντσών ανάλυσης 1280x720 pixels.


Το Sony Xperia Z3 Compact έχει πάχος μόλις 8,6 χιλιοστά και βάρος 129 γραμμάρια.Διαθέτει παρόμοια specs με το μεγαλύτερο αδελφό του, όπως την υποστήριξη των προτύπωνIP65/68 για αντοχή στο νερό και την υγρασία, τον ίδιο Snapdragon 801 επεξεργαστή στα2.5GHz, την ίδια κάμερα 20.7MPixels με όλα τα "καλούδια" της κ.ο.κ. (σε γενικές γραμμές, τα έχουμε γράψει όλα στην παρουσίασή μας για το Sony Xperia Z3, οπότε ρίξτε μία ματιά καιεδώ).  
Ποιες είναι, όμως, οι διαφορές του από το Xperia Z3; Όπως σημειώσαμε ήδη, η (μικρότερη)οθόνη του δεν έχει ανάλυση 1080p αλλά 720p, ενώ η μπαταρία του είναι και αυτή μικρότερης χωρητικότητας και φτάνει τα 2.600mAh. Επιπλέον, και η εμφάνισή του διαφοροποιείται λίγο, χάρη στη χρήση διαφανούς πλαστικού και όχι αλουμίνιου στις πλευρές του.
Όπως και να έχει, κατά γενική ομολογία, η συσκευή διαθέτει premium χαρακτηριστικά για ένα compact μοντέλο, σε σημείο πολλοί να χαρακτηρίζουν αυτήν και όχι το Z3 ως την... πραγματική νέα ναυαρχίδα της Sony. Η επιλογή θα είναι, βέβαια, δική σας, κυρίως ανάλογα με το πόσο... μεγάλο θέλετε το κινητό σας και πόσο χορταστική την οθόνη του.
Και το  Sony Xperia Z3 Compact θα κυκλοφορήσει στην αγορά σύντομα σε όλο τον κόσμο, σελευκό, μαύρο, πράσινο και πορτοκαλί χρώμα, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη πληροφορίες για την τιμή στην οποία θα είναι διαθέσιμο.
xperia-z3-compact
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger